, Cartrawler biluthyrning

Sök billig bilhyra med CarTrawler

CarTrawler är förmedlare av biluthyrning och därför är det inte CarTrawler som bestämmer priset på din hyrbil. CarTrawler jämför i biluthyrning-sökmotorn priser från alla uthyrningsbolag på destinationen, både från de välkända företagen som Avis, Hertz, SIXT, EuropCar, Budget, Alamo, Firefly eller Interrent, men också från små lokala uthyrningsföretag som ofta har de bästa erbjudandena, särskilt om du bokar din hyrbil mycket nära avresa. CarTrawler är inte så välkända i Sverige, men de flesta vet vilka  Holiday Autos är och Som också ägs av CarTrawler.

Det pris du ser i sökmotorn är alltid inkl. Obegränsad körsträcka och obligatoriska försäkringar (det finns enskilda länder där så inte är fallet, och särskilda villkor kan gälla för kampanjer och speciella erbjudanden. Detta anges tydligt i sökmotorn.)

På CarTrawler biluthyrning, kan du alltid online-se och göra ändringar i din bokning och om du ångrar dig kan du avboka gratis upp till 24 timmar innan din hyrbil ska avhämtas. Det finns dock enstaka specialerbjudanden där det inte är möjligt att avboka utan att förlora din deposition, detta kommer tydligt att anges i sökmotorn.

Inklusive. I priset på bil uthyrning CarTrawler

 

CarTrawler har sitt huvudkontor på Irland och deras servicekontor är öppet alla veckans 7 dagar. Du kan alltid skriva direkt till servicekontoret eller ringa om du har frågor om din hyrbil. Om det uppstår problem när du hämtar ut din bil, Kontakta då CarTrawler omedelbart.

CarTrawler samarbetar med otaliga hemsidor och företag som erbjuder sina kunder biluthyrning via sökmotorn hos CarTrawler. Förutom sina egna företag som Holiday Autos och Argus Carhire, så använder företag som Norwegian, TravelMarket, Momondo och Vueling CarTrawlers sökmotorer för att bara nämna några.

Fakta och siffror om CarTrawler

Som ni kan se i den här översikten är CarTrawler en stor aktör på den internationella marknaden för biluthyrning. Till exempel är det över 8 miljoner personer som dagligen söker priser, och CarTrawler räknade 2014 med att hyra ut omkring 2,5 miljoner bilar.

Siffror och fakta om CarTrawler bil uthyrning

 

Hur bokar man en hyrbil på CarTrawler

Att boka en bil online är enkelt, snabbt och säkert.

En bokning består av fyra steg:

  1. Du väljer tid och plats.
  2. Du väljer en bil.
  3. Du väljer försäkring och fyller i dina kontakt- och betalningsuppgifter.
  4. Du kommer att få en bekräftelse.

Bokningsbekräftelse

Så snart CarTrawler har mottagit din betalning kommer du att få en bekräftelse på din e-mail, samt en länk till en sida på CarTrawler med din voucher. Du måste ladda ner denna voucher, skriva ut den och ta med den till biluthyrningsfirman på den plats där bilen ska avhämtas.

CarTrawler är din garanti för att det alltid står en hyrbil redo åt dig där du behöver den och när du behöver den. Istället för att du själv ska gå in och jämföra priserna på hyrbilar hos alla biluthyrningsföretag, så har du genom Hyrbilinfo.se allt samlat på ett ställe.

Jämför biluthyrningspriser med CarTrawler

Se din bokning hos CarTrawler

Priserna på hyrbilar med CarTrawler

I sökmotorn på Hyrbilinfo.se kan du jämföra priser på hyrbilar med CarTrawler. Ange var och när du ska hyra bil och få en överblick över alla tillgängliga bilar och priser för biluthyrning.

Sök billig bilhyra med CarTrawler

Samos, Grekland-utforska de många underbara öarna i Grekland med en hyrbil från CarTrawler. Foto: Aanjhan

 

Kontaktinformation för CarTrawler

Skulle du behöva kontakta CarTrawler eller läsa mer om företaget kan du besöka deras hemsida här.

När du bokar en hyrbil genom CarTrawler, så är priset alltid ett totalpris inkl. alla obligatoriska försäkringar och utan några dolda avgifter. Om inget annat anges har du även fri körsträcka på din hyrbil. Du kan alltid använda filtret i sökmotorn för att hitta exakt den bil som uppfyller dina behov och önskemål, och i steg 2 av din bokning kan du enkelt se vad som är inkluderat i priset på den valda bilen.