Hyr bilar på Alicante flyg plats

Det finns goda möjligheter att njuta av solen i Alicante. Foto: Juan Carlos

Hitta de billigaste hyrbilarna på Alicante flygplats via sökmotorn högst upp på sidan, den jämför priser på hyrbilar från mer än 500 biluthyrningsföretag, och du kan boka din hyrbil snabbt, enkelt och säkert online.

Alicante flygplats

Flygplatsen i Alicante kallas något så enkelt som Alicante flygplats (ALC). Flygplatsen är en så kallad miljon-flygplatsen, vilket innebär att det finns miljontals turister som passerar genom terminalerna varje år.

Utvecklingen av Alicantes flygplats har därför varit nödvändig för de spanska myndigheterna, och behovet har resulterat i en fullständig renovering 1996. Du kommer därför nu att kunna uppleva denna vackra flygplats både från insidan men också från utsidan när ditt flyg har landat.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Fenomenal utsikt

Förutom den vackra flygplatsen, har du även en fenomenal utsikt när du närmar dig Alicante flygplats från luften. Eftersom Alicante är en hamnstad, finns det gott om möjlighet att se vattnet. Därför kan det vara en god idé att ha en fönsterplats på flyget så du kan se den spektakulär utsikten över både Alicante och det vackra Medelhavet.

Det är bara 10 kilometer från Alicante flygplats till centrum av staden. När du är på väg från flygplatsen till centrum kommer du att uppleva mycket av charmen som strömmar emot dig och du kommer även att uppleva Alicantes bubblande livsglädje på ett mystiskt sätt. När solen står hög på himlen, vilket den ofta gör i Alicante, är det svårt att hålla tillbaka leendet.

Läs mer om själva staden Alicante.

Intressanta platser & sevärdheter i Alicante

En av de viktigaste attraktionerna i Alicante är solen. Solen skiner alltid i Alicante och himlen är alltid ljus och det är bland annat därför en av de största civilisationerna i världshistorien, det romerska riket, kallade staden för den lysande stad. Om du inte tycker att solen är en attraktion eftersom den lyser i hela världen varje dag, då har du aldrig varit i Alicante. Det är en fantastisk syn, och du kan alltid njuta av denna attraktion genom att bara titta upp på himlen och se hur den lyser upp av solen.

Dessutom har Alicante även en hel del historiska monument som kommer från stadens gamla glansdagar. Dessa monument ligger utspridda i och utanför Alicante, och har varit föremål för många frågor och undringar genom årens lopp. På grund av de olika platserna och deras historiska attraktioner kan det vara en god idé att hyra bil på Alicante flygplats. En hyrbil ger dig både transport från och till flygplatsen men även till och från sevärdheter och attraktioner.

Läs mer om sevärdheter och attraktioner i Alicante.

Transportalternativ från Alicante flygplats

När du just har landat på den vackra Alicante flygplatsen, måste du även kunna ta dig därifrån till ditt hotell eller din semesterbostad. Transport från A till B är ofta något som bara måste fungera. Det måste vara snabbt, enkelt och bekvämt för turister. Lyckligtvis är Alicante flygplats en modern flygplats som har ”up-to-date” transportalternativ.

Du kan ta bussen eller en taxi. Bussen kräver att du har tålamod och är vana vid att sitta tillsammans med andra, kanske stressade, turister. Om du vill ha en mer fridfull transport där du också kan njuta av områden på väg till destinationen, kan du ta en taxi. Taxi är emellertid dyrt och särskilt till och från flygplatsen, så det kan bli ett ganska dyrt nöje.

Lyckligtvis finns det andra alternativ, såsom biluthyrning på Alicante flygplats. Att hyra bil på Alicante flygplats lönar sig bäst om du har tänkt att besöka de vackra sevärdheterna i Alicante, samtidigt som du får en trevlig och billig transport på din semester.

Hyr en billig bil på Alicante flygplats

Att hyra bil i Alicante kräver inte så mycket arbete. Dessutom är Spanien ett relativt billigt land, jämfört med Sverige, det finns gott om möjligheter till billig biluthyrning på Alicante flygplats. Om du hyr en bil på Alicante flygplats, kan du se fram emot en mer avslappnad semester. Du behöver inte tänka på kollektivtrafik, eller se dina pengar få vingar i plånboken när du ska betala för varje taxiresa. Allt du behöver bekymra dig om är att samla ihop familjen och sedan köra till de önskade destinationerna.

Hyra bil på Alicante flygplats kan du göra direkt från denna hemsida, och därmed sparar du både tid och pengar. Du behöver inte tänka på några extraavgifter när du hämtar ut din hyrbil på flygplatsen när du landar. Du kan boka din hyrbil hemifrån i lugn och ro långt innan du åker och sen bara få bilnycklarna i handen när du landar på Alicantes flygplats. Det är både enkelt, snabbt och effektivt för alla turister.

Ett bra tips är att använda sökmotorns effektiva filter för att hitta just den hyrbil på Alicante flygplats som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Du kan till exempel använda sökmotorns effektiva filter för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset för bilen.

Se vilka andra platser i Spanien med biluthyrning som du kan boka här på Hyrbilinfo.se, däribland två av de mest populära destinationerna Mallorca och Malaga.

Hitta den billigaste hyrbilen Alicante flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her