Valencia-regionen

Välkommen till vår guide om att hyra bil i Valencia-regionen med information och råd om biluthyrning i hela Spanien. Här hittar du inte bara allt du behöver veta om att hyra en bil i regionen Valencia, utan i sökmotorn ovan kan du även lätt hitta den billigaste hyrbilen från både stora och små uthyrningsföretag. Trevlig resa!

Benidorm

Benidorm. Foto: Siocaw, Wikimedia.

Allmän information om Valencianska regionen

Den autonoma valencianska regionen i östra Spanien har en kustlinje på över 600 kilometer med flera populära kuststäder som bland annat huvudstaden i regionen Valencia. Huvudstaden själv, som är Spaniens tredje största stad, har en befolkning på 800 000 invånare medan den totala befolkningen i regionen uppgår till 5 miljoner invånare.

Regionen är indelad i tre provinser: Castellón, Valencia och Alicante. Dessutom är regionen bland turister även känd som Costa Blanca, en av Spaniens mest populära destinationer.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Huvudattraktioner

Costa Blancas breda sandstränder är inte det enda som gör den valencianska regionen till ett populärt resmål. I Benidorm finns flera temaparker sida vid sida, vilka tilltalar barn och barnlika själar.

Om du vill komma bort lite grann från stranden och den stora staden så finns det gott om möjligheter att möjligheter att utforska små, mysiga byar i bergen eller öknen. Den valencianska regionen har mer än 20 naturreservat och har över 280 markerade vandringsleder som ger dig en fantastisk möjlighet att uppleva unik natur.

Du kan också ta dig tid att fördjupa dig i den lokala gastronomin. Till exempel är det en oförglömlig upplevelse att njuta av en paella medan du tittar på den vackra havsutsikten.

Billigaste biluthyrning i Valenciaregionen

I sökmotorn ovan kan du hitta den billigaste hyrbilen i Valenciaregionen från ett brett utbud av biluthyrningsfirmor. I priset på din hyrbil som du bokar via denna hemsida ingår bland annat obegränsad körsträcka, avbokning, ansvarsförsäkring, och stöldförsäkring. Det finns heller inga dolda avgifter inbakade i priset.

Om du har en fråga gällande att använda hyrbil utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära FAQ-sida. Här hittar du svar på allt från körning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i Spanien.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil i Valencia-regionen, till exempel en begränsad körsträcka. Du bör därför alltid noga läsa igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil via CarTrawler hittar du hyresvillkoren för den aktuella hyrbilen i steg 2 av din bokning.

Ett bra tips är att använda sökmotorns effektiva filter för att hitta just den hyrbil i Valencia som bäst passar dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning och specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset för hyrbilen.

Hitta den billigaste hyrbilen Valencia-regionen Find Billeje her --> Sammenlign priser her