Hyra bil på Bergamo flygplats

Tillsammans med de andra två flygplatserna Linate och Malpensa utgör Milano Bergamo flygplats Milanos luftfartssystem. Många flygbolag använder namnet ”Carvaggio Airport Bergamo Orio al Serio” när de talar om denna flygplats nära Milano.

Med sitt läge nära staden Bergamo och nära Milano, har flygplatsen blivit ett ganska attraktivt resmål i Italien, eftersom många lågprisbolag flyger hit. Milano ligger bara 45 km från flygplatsen, så du kan lätt ta dig dit på mindre än en timme. Flygplatsen ligger i en liten stad som heter Orio al Serio, vilken fungerar som en slags förort till Bergamo. Därför är det även många som väljer att köra dit en sväng, innan de kör till Milano. Om du vill se allt som finns runt omkring bör du hyra bil billigt på Milano flygplats, då blir din resa mycket enklare.

Mindre hektisk flygplats

Eftersom flygplatsen inte är så centralt belägen i förhållande till själva staden, hör den heller inte till de mest trafikerade i Italien. I själva verket är det bara den fjärde mest trafikerade i Italien, och med sina 7,5 miljoner passagerare varje år är den inte någon konkurrent till de största flygplatserna i landet. Det kan ändå förekomma perioder med trafiktoppar under högsäsong, så det kan helt klart rekommenderas att boka hyrbil i förväg på Milano Bergamo flygplats, på så sätt tar du dig snabbt vidare när du har landat.

Flygplatsen har först under de senaste åren vuxit sig stor, eftersom många lågprisbolag har valt att satsa på just denna destination i Italien. Milano är en populär semesterort och Milano Bergamo ligger tillräckligt nära för att kunna fungera som flygplats för Milano.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Sevärdheter och attraktioner i Milano

Milano är på många sätt definitionen av den Norditalienska kulturen. Till skillnad från den södra delen av landet, är Milano på många sätt mycket mer jämförbar med de centraleuropeiska städerna i norr. Området runt Bergamo nära Milano kännetecknas av mycket vackra kullar som ger regionen ett sagolikt utseende.

Milano är den största staden i regionen Lombardiet och är därför centrum för många saker i norra Italien, inklusive börsen, som har gjort staden till landets finansiella centrum. Många mässor äger rum i Milano, bland annat modemässor och designmässor – dessa mässor präglar och kännetecknar Milano.

Milano har under många år varit en av Italiens viktigaste och största städer. Det bor idag 1,3 miljoner människor i det inre Milano, och de flesta är anhängare till något av stadens fotbollslag. Inter och AC Milansom är de klubbar som drar flest åskådare, och båda har legat i toppen av europeisk fotboll. Även mode har spelat en viktig roll för stadens utveckling. Idag har bland annat Armani, Dolce & Gabbana och Valentino sina huvudsäten just här. Därför kan man betrakta staden som ett modecentrum som är väl värt att besöka. Boka en hyrbil på Milano Bergamo flygplats om du vill uppleva alla dessa saker som har bidragit till att skapa Italien, som vi känner det idag.

Till de största händelserna i Milano hör förmodligen modemässorna. De äger rum flera gånger per år, och vissa av dem är större än andra. Milan fungerar som ett skyltfönster, för väletablerade designers som vill visa sina senaste kollektioner. Därför vallfärdar folk till Milano för att se vad som erbjuds i år.

Du kan uppleva lite av varje i Milano, men en sak är ganska säker. Du vill inte gå miste om Milano som upplevelse. Det kan dock vara svårt att hinna med allt, varför en hyrbil från Milano Bergamo flygplats är en god idé som start på din resa.

Transportmöjligheter från Milano Bergamo flygplats

När du landar på Milano Bergamo flygplats kan du ta både buss och tåg till själva staden Milano. Men som tidigare nämnt är resan lite längre än det normalt är från en flygplats. Så även om kollektivtrafiken i Milano är alldeles utmärkt, kan det vara väl värt att överväga om det är så man vill påbörja sitt besök i staden. Du bör boka hyrbil på Milano Bergamo flygplats om du inte känner för att först ta ett tåg och därefter en lång bussresa.

Genom att hyra bil på Milano Bergamo flygplats får du hjälp med att göra din resa mindre stressande och dig själv mer trygg med reseförhållandena. Vägarna är riktigt bra i denna delen av Italien, och motorvägen går direkt från flygplatsen till Milano.

En mindre hektisk semester med familj och vänner kommer att vara det mest optimala i en storstad som Milano. Genom att använda hyrbil från Milano Bergamo flygplats kan denna önskan gå i uppfyllelse.

Billigaste hyrbil på Milano Bergamo flygplats

Hyra bil på Milano Bergamo flygplats kan vara din möjlighet till att riktigt lära känna Italien. Du kanske inte får möjlighet igen inom den närmsta tiden så därför vore det synd att slösa bort tiden med att hoppa på och av olika bussar.

Om du vill att din semester ska bli så som du drömt om, tänk då på att du redan är på god väg att uppfylla drömmen så snart du bokar en billig hyrbil på Milano Bergamo flygplats. Då kan du verkligen uppleva de vackra gatorna, det underbara landskapet och det särpräglade Milano.

Besök Milano Bergamo flygplats officiella hemsida.

Hitta den billigaste hyrbilen Bergamo flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her