Kontakt & service på Billeje.info

Kontakt och support hos CarTrawler

Har du frågor gällande din hyrbil, hyreskontrakt, betalning, försäkring, etc. hos CarTrawler måste du alltid ställa dina frågor direkt till CarTrawlers kundservice som är öppen 24 timmar om dygnet. Du kan kontakta kundservice hos CarTrawler online via länken nedan eller något av följande telefonnummer. +353 238 883 009 eller +353 14 999 600. Kontaktuppgifter finns också på din bokning/voucher från CarTrawler. Observera att CarTrawler har sitt huvudkontor på Irland men erbjuder även kundservice på svenska.

Kontakta CarTrawler Support online

Om din förfrågan gäller en redan genomförd bokning så kom ihåg att alltid ha ditt bokningsnummer till hands, så som det står på din bokning.

CarTrawler, som är bland världens största förmedlare av biluthyrning och det är deras sökmotor du ser här på Hyrbilinfo.se. Detta innebär att du inte hyr din bil av Hyrbilinfo.se. Hyrbilinfo.se förmedlar enbart kontakten med CarTrawler och andra sökmotorer som till exempel AutoEscape och HolidayAutos. Oavsett var du bokar en hyrbil, är det alltid en god idé att noga läsa igenom hyresvillkoren innan du slutför din bokning. Observera att hyresvillkoren för de olika uthyrningsbolagen skiljer sig åt.

 

Se din bokning hos CarTrawler

Om du redan har bokat en hyrbil så hittar du din bokning på länken nedan

Se din bokning hos CarTrawler

 

Video med information om CarTrawler

I den här videon kan du på 2 minuter få information om företaget CarTrawler, samt information om kundservice. Vi har dessutom sammanställt en rad goda råd om biluthyrning med CarTrawler, bl.a. om att hyra bil med eller utan full tank bensin, försäkring, etc. Kom ihåg att du även hittar svar på många frågor i sökmotorn eller i vår FAQ om biluthyrning.

Goda råd om biluthyrning hos CarTrawler

 

 

Kontakt till andra biluthyrnings-sökmotorer

Biluthyrning via Hyrbilinfo.se genomförs alltid av angivna partners och biluthyrningsföretag, och dessa är alltid ansvariga för uthyrningen. Därför ska du alltid kontakta det aktuella företaget direkt om du har några frågor om själva biluthyrningen, ditt hyreskontrakt, betalning, försäkring, etc. Utöver CarTrawler samarbetar Hyrbilinfo.se bland annat med Holiday Autos, Autoescape och FDM Travel.

 

Kontakt till biluthyrningsföretag

Om du vill komma i kontakt eller få mer information om de olika biluthyrningsföretagen så hittar du en översikt över alla biluthyrningsföretag. Här hittar du kontaktuppgifter till företagens huvudkontor. Om du har bokat en hyrbil genom CarTrawler eller en av de andra biluthyrningarnas sökmotorer här på Hyrbilinfo.se så hittar du kontaktinformation för biluthyrningsföretagen på din voucher/bokning.

 

Kontakt till Hyrbilinfo.se

Vi tar gärna emot både ris och ros som handlar om innehållet på hemsidan. Observera att vi inte kan hjälpa till med svar om du redan har hyrt en bil, utan hänvisar då till det aktuella hyrbilsföretaget. Men du hittar svar på de mest vanliga frågorna på vår Faq-ofta-ställda-frågor-om-biluthyrning – ofta ställda frågor om biluthyrning

>> Hitta den billigaste hyrbilen << Find Billeje her --> Jämför priser här!