Bilhyra på Sicilien

Utsikt mot vulkanen Etna.     Källa: Francesco Pappalardo

Upptäck ön utanför tåspetsen på stövellandet Italien med en hyrbil på Sicilien. Hitta och boka din hyrbil på Sicilien via Hyrbilinfo.se. Vi har de senaste uppdaterade priserna från massor av biluthyrningsfirmor som erbjuder hyrbil på Sicilien, så att du enkelt kan hitta den perfekta bilen till ett bra pris när semestern ska hållas i den sydligaste delen av Italien.

Boka hyrbil på Sicilien

Sicilien är både en ö och en region som består av själva ön Sicilien och några mindre öar utanför Siciliens kust. Det är en bra idé att boka hyrbil på Sicilien till din semester, eftersom det ger dig möjlighet att lätt ta dig runt och upptäcka öns många intressanta sevärdheter.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil på Sicilien, Italien

Flera platser på ön står upptagna på UNESCO:s världsarvslista, däribland en av Siciliens mest populära sevärdheter, vulkanen Etna, som du enkelt kan besöka om du har bokat hyrbil på Sicilien till din semester. Även staden Ragusa är det en bra idé att besöka med hyrbil. Denna gamla stad är otroligt spännande att gå eller köra runt i.

Upplev Sicilien med hyrbil

Sicilien är en autonom region som har påverkats av både europeisk och arabisk kultur. Under årens lopp har ön ockuperats av bland annat det romerska och grekiska storriket, vilket tydligt kan ses på öns byggnadsverk och ruiner, vilka man också kan besökas genom att hyra bil på Sicilien.

Res till den italienska ön Sicilien, som ligger vid tåspetsen av den italienska stöveln, och boka en hyrbil till er semester. Det finns massor att uppleva och göra på Sicilien och med en hyrbil på Sicilien kan ni enkelt ta er till flera av dessa.

Hyra bil på Sicilien

Oavsett vilken del av Sicilien du väljer att bo på, så är det en bra idé att boka hyrbil redan hemifrån. Siciliens mest populära semesterorter ligger längs kusterna runt ön, och alla erbjuder de härligaste sandstränder vilka man lätt kan ta sig till med sin hyrbil på Sicilien.

Sicilien har varit ockuperat av många olika kulturer genom tiderna, och runt omkring på ön kan du se de många ruinerna från forna tider. En av Italiens mest kända sevärdheter ligger på den östra delen av Sicilien i Catania, nämligen vulkanen Etna, som du lätt kan ta dig till med din hyrbil på Sicilien.

Hyra bil på Sicilien

Boka en hyrbil enkelt och billigt från Hyrbilinfo.se redan hemifrån och ha din hyrbil stående klar när du anländer. Det är en bra idé att till exempel boka hyrbil på en av öns flygplatser, så du enkelt kan ta dig direkt från flygplatsen och vidare till din semesterbostad.

Hitta den billigaste hyrbilen Sicilien Find Billeje her --> Sammenlign priser her