Hyra bil Trapani

Välkommen till information och råd om bil uthyrning i staden Trapani på Sicilien. Förutom att få ett par bra tips för din bil uthyrning i Trapani, kan du söka den billigaste bil uthyrning bland mer än 500 bil uthyrnings firmor i sökmotorn i toppen. Stort nöje!

Trapani är en bra utgångs punkt för att utforska Sicilien med bil uthyrning. Foto: Memorycatcher, Pixabay.

Allmän information om Trapani

Trapani, som ligger i nordvästra delen av Sicilien, är huvudstad i provinsen med samma namn. Staden har knappt 70 000 invånare och är en viktig punkt för fisket, särskilt tonfisk med sin stora fiske hamn och fiske flotta. Historiskt har staden sina rötter tillbaka till de Myller elyans som regerade på den nordvästra delen av ön innan alla de mer välkända folken i fenicierna, grekerna, romarna, vandaler, East publiken och araber.

Bland de främsta sevärdheterna finns barock palatset Palazzo della Giudecca, Sant’Agostino-kyrkan från det fjortonde århundradet, fontänen Fontana di Tritone, katedralen som byggdes 1421, barock kyrkan Badia Nuova och linbanan till Monte Erice med utsikt över Afrikanska kusten på klara dagar. Det finns också flera stränder i närheten av staden. Hyr du bil kan du till exempel enkelt köra norrut till badorten San Vito Lo Capo, känd för sin vackra sand strand.

Billigaste bil uthyrning i Trapani

I sökmotorn ovan denna artikel, kan du snabbt hitta den billigaste bil uthyrning i Trapani bland de olika uthyrnings bolag i staden. Ange bara när du behöver en hyr bil för att få en snabb överblick med priser från Avis, Hertz, Europcar eller andra mark ägare i staden. Inkluderat i hyran är gratis kör sträcka, avbokning, ansvars försäkring och stöld försäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyr bil hos oss, eller om du har frågor om bil uthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från körning utomlands, kör kort utomlands, försäkring, beställning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Trapani flyg plats

Om du anländer till Trapani flyg plats (TPS), som också är känd som ”Vincenzo Florio Trapani Airport”, i de flesta fall är det mest praktiskt att boka din hyr bil med pickup här. Så du behöver aldrig oroa dig för att behöva åka buss eller taxi den sista biten upp till din semester bostad.

Boka en hyr bil på Trapani flyg plats

Varför hyra en bil i Trapani?

Vid första anblicken, med dess läge i den västligaste Sicilien, kan Trapani inte vara den mest uppenbara utgångs punkten för att utforska resten av Sicilien. Om du inte tillbringar en lång semester här, förvänta dig inte att komma runt till alla öns sevärdheter första gången du besöker Sicilien. Trots allt är det italienska Medelhavet mer än sju gånger större än Mallorca.

Men om du väljer att hyra en bil i Trapani, kan du ändå nå många av Siciliens främsta sevärdheter och bästa stränderna. Det tar till exempel inte mycket mer än en halvtimme att köra till Segesta, en av de viktigaste arkeologiska attraktionerna på ön med ett gammalt grekiskt tempel (från ca 430 f.Kr.). Om du vill känna historia, är det också klokt att köra en resa upp till den lilla grann staden Erice, som erbjuder svepande utsikt över havet utöver den medeltida atmosfären.

Naturligtvis, hyr bil i Trapani inte bara tillåter dig att utforska sevärdheter och besöka grann städer i din egen takt. Med en hyr bil får du också många fler möjligheter att dra nytta av Siciliens främsta attraktion: stränderna stranden. När du hyr en bil är det lätt att ta hela familjen till avlägsna stränder, där du kan njuta av en avkopplande dag. Dessutom kan du testa dig själv om San Vito di Capo, vilket är ca 45 minuters bilfärd från Trapani, lever upp till sitt rykte som Siciliens bästa stranden.

Populära utflykter med bil uthyrning

  • Segesta
  • Erice
  • San Vito Lo Capo
  • Marsala
Hitta den billigaste hyrbilen Trapani Find Billeje her --> Sammenlign priser her