Barcelona flygplats

Barcelona ligger mellan havet och höga kullar, med en hyrbil hinner du med att uppleva båda delar. Foto: Willtron

Hitta billigaste hyrbil på Barcelona flygplats via sökmotorn ovan, vilken jämför priser på hyrbilar från mer än 500 biluthyrningsfirmor och låter dig boka din hyrbil snabbt, enkelt och säkert online. Priset inkluderar bland annat fri körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring, automatisk hjälp, stöldförsäkring, alla skatter- och så tillkommer inga dolda avgifter i priset.

Vi hjälper dig även med råd och tips om biluthyrning, så du är väl förberedd när du hämtar din hyrbil på Barcelonas flygplats. Vi kommer bland annat rekommendera att du läser vår sida med FAQ, det vill säga de vanligaste ställda frågorna om biluthyrning , där du bland annat kan få svar på frågor om avgifter, avbokning, försäkringar, förarregler, körkort och många andra relevanta frågor om att hyra bil på Barcelonas flygplats och på andra ställen utomlands.

Barcelona – en av Europas mest populära städer

Barcelona är en av Europas mest populära städer och är ett mycket populärt resmål bland svenskar. Staden har sedan den var värd för OS 1992, fortlöpande utökat sin repertoar av sevärdheter och erbjudanden för resenärer och turister.

Barcelona har arkitektur i absolut världsklass, vackra gator, utsökta parker, spännande museer, en välkomnande strandpromenad och vackra berg som omger staden. Några av stadens många sevärdheter, som ligger lite längre bort från stadens centrum, såsom Parc Güell, är lättast att nå med hyrbil.

Barcelona har också ett stort utbud av bra restauranger och caféer, chica nattklubbar och barer med levande musik. För den som är sportintresserad, är Barcelona ett rent paradis, och under många år har staden varit hem till en av de bästa fotbollsklubbarna i världen.

Området runt Barcelona samt upp och ner längs kusterna är också helt fantastiskt och berget Montserrat ligger under en timmes bilfärd från staden.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Utflykter i Katalonien med hyrbil

Din hyrbil betalar sig snabbt när du ger dig ut på utflykt till några av Kataloniens berömda restauranger som ligger norr om staden, eller upp till Costa Brava kusten upp mot den franska gränsen, där den vackra och idylliska staden Cadaqués ligger.

Det berömda Dalí-museet i Figueras ligger också bara drygt en timmes bilfärd från Barcelona. Genom att hyra bil genom Hyrbilinfo.se når du allt som är viktigt i och omkring Barcelona.

Hyrbil på Barcelona flygplats

Barcelonas flygplats (BCN) ligger bara 12 km från centrum av staden Barcelona. Flygplatsen är även känd under namnet Aeropuerto de Barcelona-El Prat på spanska, eller som Aeroport de Barcelona-El Prat på katalanska.

Barcelona Flygplats ligger ganska nära själva staden, och alldeles intill Medelhavet, och har med tiden blivit en central punkt för flygtrafiken i Spanien. Barcelonas flygplats överträffas i själva verket bara av ”storebror” i huvudstaden Madrid, och är därför också med på listan över de mest trafikerade flygplatserna i Europa med över 31 000 000 passagerare varje år. Barcelonas flygplats spelar en viktig roll när man ska vidare till exempel till Latinamerika, eftersom många flygrutter mellanlandar här innan de gör den längre resan över Atlanten. Men även lokalbefolkningen reser mycket med flyg, och därför var rutten mellan Barcelona och Madrid också den mest trafikerade i världen fram till 2008, som står som bevis för vilken kapacitet flygplatsen faktiskt har.

Om du snabbt vill ta dig till staden, då kan det vara en bra idé att boka en billig hyrbil på Barcelona flygplats, eftersom det är det enklaste och snabbaste sättet att ta sig vidare på.

Transportalternativ från Barcelona flygplats

Det går att ta bussar och tåg från Barcelonas flygplats till stadens centrum. Det finns anslutningar till flera platser i staden, oavsett om det är dag eller natt. Inne i staden kan du byta till andra linjer som så småningom tar dig till ditt hotell. Det är dock en bra idé att boka hyrbil från Barcelona flygplats om du inte är så bra på spanska, eftersom det kan vara komplicerat och ansträngande att ta sig hela vägen fram till din slutdestination om du inte talar språket.

Om du reser med vänner och familj, så kommer det också vara lättare att få plats för alla om du har en hyrbil bokad på Barcelonas flygplats. Du kan åtminstone vare säker på att det inte kommer vara lika hektiskt som det skulle ha varit med kollektivtrafik.

Boka billigaste hyrbil

Om du är intresserad av att hyra bil på Barcelona flygplats, så behöver du bara titta ovanför denna artikel, där ser du en stor fyrkantig ruta med vår sökmotor. I denna sökmotor, behöver du helt enkelt bara ange dina önskemål så kommer den automatiskt att visa det billigaste priset baserat på dina valda preferenser.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

I samband med erbjudanden och kampanjer kan särskilda villkor gälla för din hyrbil på Barcelonas flygplats, till exempel en begränsning av körsträckan. Därför bör du alltid noga läsa igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil via CarTrawler så hittar du hyresvillkoren för den aktuella hyrbilen i andra steget av din bokning.

Ett bra tips är att använda det effektiva filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil på Barcelonas flygplats som bäst uppfyller dina behov och önskningar. Du kan till exempel använda filterfunktionen för att hitta bilar från specifika biluthyrningsföretag, bilar med extrautrustning och specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset på din hyrbil.

Stort nöje!

Hitta den billigaste hyrbilen Barcelona flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her