Billeje i Catalonien

Välkommen till vår sida med information och råd om biluthyrning i regionen Katalonien. Här hittar du inte bara allt du behöver veta om att hyra en bil i Katalonien, utan i sökmotorn ovan kan också lätt hitta den billigaste hyrbilen från både stora och små uthyrningsföretag. Trevlig resa!

Sant Climent de Taüll

Utforska Kataloniens attraktioner med en hyrbil. Foto: Ainhoa, Creative Commons.

Allmän information om Katalonien

Katalonien ligger i nordöstra hörnet av Spanien och har cirka 7,5 miljoner invånare. Regionens största stad, Barcelona, som också är Kataloniens huvudstad, är en av Spaniens mest populära destinationer.

I samband med industrialiseringen upplevde Katalonien en stor invandring från resten av landet. Trots det faktum att en stor del av befolkningen därför har sitt ursprung i resten av Spanien, är den katalanska identiteten av stor betydelse och kravet på självbestämmande låter mer högröstat här än i många andra regioner. Det katalanska språket upprätthålls också och visas på samma villkor som den spanska, som talas i resten av landet.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Huvudattraktioner

Förutom staden Barcelona, reser många till Katalonien för att tillbringa sin semester på Costa Brava eller längre inåt landet, där berg och stora naturupplevelser väntar i de katalanska Pyrenéerna.

Det är inte bara stränderna och de världsberömda kulturella upplevelserna som La Sagrada Familia i Barcelona och Salvador Dalis museum i Girona som bör vara en del av din resplan. Tag även tillfället i akt att prova några av de många bra restaurangerna i regionen, där du kan förvänta dig goda och nya smaker.

Billigaste biluthyrning i Katalonien

I sökmotorn ovan kan du hitta den billigaste biluthyrning i Katalonien från ett brett urval av biluthyrningsföretag. I priset på din hyrbil när du bokar den hos Hyrbilinfo.se är bland annat fri körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring, och stöldförsäkring inkluderat i priset. Det finns heller inga dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga om att köra hyrbil utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära FAQ-sida. Här hittar du svar på allt från körning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer i Spanien.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

För erbjudanden och kampanjer kan särskilda hyresvillkor gälla för din hyrbil i Katalonien, till exempel kan körsträckan vara begränsad. Därför bör du alltid noga läsa igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil via CarTrawler hittar du hyresvillkoren för den aktuella hyrbilen i steg 2 av din bokning.

Ett bra tips är att använda filterfunktionen i sökmotorn för att begränsa din sökning till att hitta just den hyrbil i Katalonien som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel använda filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsföretag, vissa biltyper samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset på hyrbilen.

Hitta den billigaste hyrbilen Katalonien Find Billeje her --> Sammenlign priser her