Biluthyrning Syrakusa

Välkommen till information och råd om biluthyrning i staden Syrakusa på Sicilien. Förutom att få en del goda råd och tips när du ska hyra bil i Syrakusa, så kan du i sökmotorn högst upp här på sidan söka den billigaste hyrbilen bland mer än 500 biluthyrningsbolag. Stort nöje!

Allmän information om Siracusa

Syrakusa, som ligger vid Syrakusabukten på den sydöstra delen av ön, är huvudstad och med sina ca 123 408 invånareden även den största staden i provinsen med samma namn. Staden är känd för sin långa och dramatiska historia, som antas gå 2700 år tillbaka i tiden och för att ha utgjort en av Medelhavets kulturella och arkitektoniska centrum i antiken; Bland annat är det här som den legendariska grekiska matematikern, fysiker, astronomen och ingenjören Arkimedes föddes – han kallades även Arkimedes från Syrakus (den grekiska kolonin som var föregångaren till dagens Syrakusa).

År 2005 upptogs Syrakusa tillsammans med Necropoli di Pantalica upptagen på UNESCO: s världsarvslista.

Till stadens främsta sevärdheter hör det grekiska Apollon-templet vid Piazza Emanuele Pancali; Den grekiska teatern, som är en av de största i sitt slag i världen; en romersk amfiteater; Zeus-templet som ligger cirka 3 kilometer utanför staden och härstammar från 700-talet f.Kr.; katedralen från 600-talet; den bysantinska basilikan Santa Lucia Extra Moenia; slottet Castello Maniace från 1200-talet med flera.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil billigt i Syrakusa

I sökmotorn ovan denna artikel kan du hitta den billigaste hyrbilen i Syrakusa bland mer än 500 biluthyrningsföretag. Inkluderat i priset när du bokar genom Hyrbilinfo.se är: Obegränsad körsträcka, gratis avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyrbil hos oss, eller om du har allmänna frågor om biluthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med vanliga frågor (FAQ) , där kan du få svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkring, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här kan du se alla våra biluthyrningsdestinationer på Sicilien.

Hitta den billigaste hyrbilen Syrakusa Find Billeje her --> Sammenlign priser her