Hyr bilar i Benidorm

Genom att hyra bil kan du upplev den charmiga spanska badorten och den vackra Valencia-regionen, med all den personliga frihet och flexibilitet som tillgången till en hyrbil ger dig. I Benidorm väntar dig ett fantastiskt klimat, utmärkta stränder och badbekvämligheter, läckra spanska viner och fiskrätter till rimliga priser och stora historiska och kulturella sevärdheter i området kring Benidorm, som sedan 1950-talet har varit en av de mest populära baddestinationer på Spaniens östkust.

Och med en billig hyrbil som du kan boka i god tid hemifrån här på Hyrbilinfo.se är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, utan kan uppleva Benidorm och Valencia-regionen i din egen takt.

Benidorm

Benidorm erbjuder vackra stränder. Foto kredit: . Herr Martin. Uppladdad under CC by-ND 2,0-licensen.

Information om Benidorm

Beläget i provinsen Alicante, är Benidorm en populär semesterort på den del av Spaniens medelhavskust som vanligen kallas Costa Blanca. Staden som har ca 70 000 invånare har dominerats av turismen i nästan 60 år, vilket har lett till byggandet av stora lägenhetskomplex och höga turisthotell som ligger längs de vackra sandstränderna. Bland annat ligger Gran Hotel Bali i Benidorm, som med sina 186 meter är Europas högsta hotell.

Förutom de vackra sandstränderna är stadens historiska centrum värt ett besök, särskilt i området kring kyrkan San Jaime. Det finns också flera parker i området, inklusive en vattenpark, ett zoo och en nöjespark.

Perfekt klimat och spännande sevärdheter

Beläget i en vik skyddad från kalla vindar har Benidorm ett mycket behagligt klimat som gör staden till ett idealiskt resmål året runt. Trots sitt ensidiga rykte som en badort så finns det faktiskt riktigt många attraktioner i och omkring staden, såsom Benidorm Palace, Aquarium Mundomar, liksom temaparkerna Terra Mítica och Terra Natura.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Benidorm

Flera av de vanligaste och största biluthyrningsföretagen har kontor i Benidorm, såsom Goldcar, Centauro och Avis, och om du har bokat din hyrbil hemifrån på Hyrbilinfo.se kan du snabbt och enkelt hämta ut din hyrbil direkt när du ankommer till Benidorm.

Det finns massor av fördelar med att ha tillgång till en hyrbil när du är på semester i Benidorm och Valenciaregionen. Med ”rent a car” sökfunktionen här på Hyrbilinfo.se kan du boka din hyrbil i Benidorm online och har din valda hyrbil stående redo när du anländer till den vackra kuststaden.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Benidorm som bäst passar dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan obegränsad körsträcka inkluderad i priset.

Närmaste flygplats

Benidorm har ingen egen flygplats, men det finns flera flygplatser inom räckhåll från staden, där ibland Murcia, Valencia och Alicante. Den närmaste flygplatsen är Alicante flygplats, vilken ligger cirka 45 kilometer från Benidorm. Både Murcia och Valencia ligger mer än 100 kilometer bort från staden.

Platser du kan uppleva med hyrbil från Benidorm

Att hyra bil i Benidorm gör det möjligt att utforska den omgivande regionen, långt från massturismen och det pulserande nattlivet.

Bara några minuter från Benidorm ligger Finestrat, en charmig by rik på vittnesmål från det förflutna, med dess typiska ”hängande hus”. Genom att hyra bil i Benidorm kan du också göra en dagstur som tar dig till de många slotten i regionen. Missa inte slottet Guadalest, som ligger bara 23 kilometer från Benidorm. Med en hyrbil från Benidorm har du också möjlighet att utforska de typiska byarna längs Vinalopó som har vuxit fram runt majestätiska fort och borgar, eller så kan du vandra längs Sierra Gelada.

Bland alla platser som ligger inom överskådligt avstånd från Benidorm med en hyrbil kan nämnas:

  • Elche (70 kilometer)
  • Alicante (ca. 45 kilometer)
  • Valencia (cirka 138 kilometer)
  • Murcia (126 kilometer)
  • Albacete (207 kilometer)

Nyttiga länkar

Besök turistbyråns officiella hemsida för Benidorm här.

Hitta den billigaste hyrbilen Benidorm Find Billeje her --> Sammenlign priser her