Hyr bilar i Valencia

Upplev L’ Oceanográfic i City of Arts and Science med hyrbil i Valencia. Foto: Frank Müller

Hamnstaden Valencia ligger i östra Spanien. Området där staden ligger heter också Valencia, och staden Valencia är även huvudstad i området.

Invånarantalet ligger på drygt 800 000 i själva staden Valencia, men räknar man med förorter så bor här upp mot 2 miljoner människor. Detta gör Valencia till den tredje största staden i Spanien.

Eftersom staden Valencia ligger vid Medelhavet har du här en fantastisk utsikt dels under dagen, men även på kvällarna när solen går ner. Du kan även se allt detta vackra från luften när du är på väg att landa på Valencia flygplats, det är en vacker syn som etsar sig fast både i hjärtat och hjärnan som ett otroligt minne. Lyckligtvis har Valencia sin egen flygplats vilket gör det mycket lätt att åka till Valencia.

Läs mer om Valencia flygplats.

Sevärdheter och attraktioner i Valencia

Det finns både gamla och nya attraktioner i staden Valencia. Det finns en anledning till att sevärdheterna är exakt avgränsade som både nya och gamla. Några av Valencias attraktioner är nämligen så gamla att till exempel byggnaden Llotja de la Seda har utsetts till världskulturarv av UNESCO. Det finns också andra av Valencias sevärdheter och attraktioner, som har vunnit utmärkelser för sitt nytänkande och sin design.

Till de sevärdheter och attraktioner som är så avancerade och framtidssträvande att de har väckt uppmärksamhet världen runt hör naturligtvis City of Art and Science. På svenska kallas detta ställe där flera futuristiska byggnader ligger samlade för konst och vetenskapsstaden. Här kan du se byggnader som du annars bara stöter på i science fictionfilmer och utopiska designtävlingar. Så det handlar bara om att njuta av synen och få tagit en massa bilder, men vi kan garantera att du aldrig glömmer åsynen av det vackra arkitektoniska mästerverket.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Semester och transport i Valencia

Eftersom det finns väldigt många saker att se i staden Valencia, är det också viktigt att du får transporten på plats. Bland annat kan du komma till olika sevärdheter och attraktioner med en hyrbil. Bilen är ett av de snabbaste transportsätten i världen och ger samtidigt sina användare en otrolig frihet.

Din semester i Valencia kommer därför att bli mycket bättre om du kan ta dig till de destinationer som du vill besöka på ett snabbt och bekvämt sätt. Att hyra bil i Valencia är därför en självklar möjlighet för dem som vill ha frihet på sin semester. Naturligtvis kan du också betala en massa pengar för taxibilar som kan köra dig runt på samma sätt. Även taxichaufförerna känner Valencia utan och innan så svider det i plånboken om man ska åka taxi till alla de platser du vill besöka.

Dessutom måste man säga att modern teknik och bättre infrastruktur världen över har gjort det mycket lättare att vara bilist. Detta gäller också i Valencia och hyrbil i Valencia är därför förmodligen den smartaste sättet att förflytta sig mellan alla de sevärdheter och attraktioner som finns att se i och omkring i Valencia.

Billig hyrbil i Valencia

Om du vill hyra bil billigt i Valencia, så bör du absolut boka din hyrbil redan hemifrån på Hyrbilinfo.se. Om du bokar i god tid kommer du att bespara dig mycket krångel och dessutom spara pengar. I sökmotorn på denna sida kan du boka din bil redan idag och behöver inte oroa dig mer över transport.

Att hyra bil i Valencia är en riktigt god idé, och när du hyr en bil i Valencia så tänk på att det ofta är mycket varmt i staden, se därför till att boka en bil med luftkonditionering. Med hyrbil bokad i Valencia är du redan på väg till en fantastisk semester, eftersom du nu har möjlighet att se och göra allt du har lust till i Valencia.

Kom ihåg att besöka City of Art and Science när du är i Valencia, för då får du se något av det mest otroliga som finns att se i världen. Attraktionen är också en ledtråd till alla människor, så vi kan se vad vi själva kan skapa. Med en hyrbil i Valencia kan du snabbt ta dig till konst och vetenskapsstaden (City of Arts and Science), Valencia.

Hitta den billigaste hyrbilen Valencia Find Billeje her --> Sammenlign priser her