Alicante

Om du vill komma till de bra stränderna lite utanför centrum, kan en hyrbil vara en stor fördel. Foto: Kasiber

Alicante har mycket att erbjuda, särskilt för dem som har möjlighet att ta sig runt i området nära staden. Med en hyrbil från Hyrbilinfo.se får du det lägsta priset och bokar du redan nu behöver du inte slösa tid med det när du anländer till det populära semestermålet.

Alicante

Alicante med omnejd har varit bebott i nästan 7 000 år, vilket innebär att här finns gott om spännande kultur och historia att uppleva för besökare, och med en hyrbil i Alicante, hinner du med att uppleva massor. Idag är Alicante en storstad med upp mot en halv miljon invånare. Under turistsäsongen stiger antalet invånare ytterligare.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upptäck Alicantes stränder med hyrbil

Albufereta och Playa de San Juan ligger inom några minuters bilresa från Alicante. Stränderna i dessa områden är populära men inte överbefolkade. Om du vill ha lite ytterligare avskildhet bör du ta din hyrbil och besöka några av de något mindre kända stränderna upp och ner längs Costa Blanca kusten.

Alicantes medelhavsklimat gör platsen attraktiv större delen av året, men även den goda maten och drycken till rimliga priser lockar många turister till området varje år.

Du kan läsa mycket mer om Alicante på stadens officiella hemsida.

Det är lätt att ta med hela familjen till stranden med en hyrbil i Alicante. Foto: Luke Addison

Ta med hela familjen på semester på den spanska östkusten och boka din hyrbil i Alicante hemifrån. Med en hyrbil på din semester får du friheten att uppleva mer och du behöver inte vara beroende av kollektivtrafik eller taxibilar under din semester.

Hyra bil i Alicante

Alicante har successivt blivit ett verkligt populärt turistmål, och på goda grunder. Den vackra kuststaden gör området attraktivt för skandinaver, och i synnerhet att ta en promenad förbi området Alicante i Valencia, som erbjuder sina besökare en så otrolig naturen och imponerande arkitektur.

Ett av de måsten som kan besökas med en hyrbil i Alicante är slottet i Santa Barbara, som ligger på toppad av Benacanto berget. Slottet här byggdes under muslimernas ockupation av området och är utan tvekan värt ett besök om du är intresserad av arkitektur och historia. Precis som denna sevärdhet, bör du även ta en tur med din hyrbil ut till ett av Alicantes museer eller andra slott runt omkring i staden.

Hyrbil i Alicante

Det arkeologiska museet i Alicante är värt att besöka med din hyrbil om du är historiskt intresserad, och för de mer konstintresserade är Gravina museet i närheten också det väl värt att besöka med din hyrbil under din semester.

Ett av de mest intressanta områdena i Alicante, Valencia, som du bör besöka om du har en hyrbil är den gamla staden som ligger nära Benacantoberget. Här kan du uppleva många av stadens intressanta byggnader, inklusive stadens katedral.

Om du flyger till Alicante och väljer att hyra en bil redan vid ankomsten till flygplatsen, då kan du här läsa mer om biluthyrning på Alicante flygplats.

Hitta den billigaste hyrbilen Alicante Find Billeje her --> Sammenlign priser her