Holiday Autos biluthyrning

Billig hyrbil med Holiday Autos.Genom att använda länken nedan kan du söka efter priser och tillgängliga hyrbilar direkt på Holiday Autos. Observera att Holiday Autos inte finns i CarTrawlers databas, därför måste du använda dig av nedanstående länk.

Klicka här för att söka priser när du ska hyra bil hos Holiday Autos

Holiday Autos är ett biluthyrningsföretag som specialiserat sig på biluthyrning för semestern. De gör det så enkelt och bekvämt som möjligt att hyra bil när du ska ut och resa. Därför finns Holiday Autos alltid på plats när det gäller biluthyrning på destinationer som Nice, Malaga och Rom.

Holiday Autos samarbetar med stora biluthyrningsfirmor som Hertz, Europcar, Alamo och National och utnyttjar det faktum att dessa ofta har en överkapacitet under semesterperioden, eftersom de andra företagen är mer inriktade på företagskunder än vad Holiday Autos är.

Bolaget finns närvarande med hyrbilar på över 5000 uthyrningsstationer i mer än 100 länder över hela världen. Hyrbilinfo.se samarbetar med Holiday Autos, så att du kan hyra bil till låga priser på din semester. Sök efter hyrbil på alla semesterdestinationer i vår sökmotor och se till att få ett bra semester-pris på din hyrbil.

Priser på hyrbil från Holiday Autos

I sökmotorn på Hyrbilinfo.se kan du jämföra priser på hyrbilar från Holiday Autos med priser från andra biluthyrningsfirmor. Ange var och när du ska hyra bil och få en överblick över alla tillgängliga bilar och priser för biluthyrning.

Sök billig hyrbil i Italien med Holiday Autos.

Soluppgång över Toscana – upptäck Italien med hyrbil från Holiday Autos. Foto: dibaer

Kontakt information för Holiday Autos

Vill du komma i kontakt med Holiday Autos kan du göra det på följande adress:

Holiday Autos Nordic
103 67 Stockholm
Sverige

Telefon: 010-884 85 64

Läs mer om Holiday Autos på deras hemsida här

>> Hitta den billigaste hyrbilen << Find Billeje her --> Jämför priser här!