Norwegian - information om billeje

Norwegian kallar sig själva för ett lågprisflygbolag och är ju även känt för att ha låga flygpriser till de mest populära destinationerna i Europa och numera även till flygplatser i USA och Thailand. Ska du flyga med Norwegian kan du här på Hyrbilinfo.se boka billig hyrbil på alla flygplatser Norwegian flyger till. Ange på vilken flygplats du vill hyra en billig bil och när du vill hämta ut din hyrbil, då jämför vi priser från mer än 500 biluthyrningsfirmor över hela världen.

Flyg Norwegian och hyr en billig hyrbil

Flyg Norwegian och hyr en billig hyrbil på alla flygplatser

Norwegian flyg nr. När du hyr bil

En av de saker som är viktiga när du hyr en bil på Hyrbilinfo.se eller hos andra förmedlare av billig biluthyrning är att du alltid skriva ditt Norwegian flyg nr. i din bokning. Alla flyg nr. Från Norwegian börjar med DY och sedan några siffror beroende på vilken typ av flygning det är tal om t.ex. DY 123. Skriver du dit flyg nr. från Norwegian i hyrbilsbokningen så kan biluthyrningsfirman se om ditt flyg är försenat och se till att det finns en bil när du ankommer. Kom ihåg att alltid kontakta biluthyrningsfirman i händelse av en stor försening eller till och med inställning av ditt flyg. Du hittar kontaktinformation direkt till biluthyrningsföretaget på din voucher.

Bilhyra med CarTrawler

På samma sätt som Hyrbilinfo.se samarbetar även Norwegian med CarTrawler om biluthyrning och jämföra priser på billig biluthyrning. Idag lever lågprisflygbolag som Ryanair, EasyJet och Norwegian inte bara av att sälja flygbiljetter utan även tilläggsprodukter som hotell, försäkringar och biluthyrning. Kom dock alltid ihåg att kontrollera priset på din hyrbil när du bokar direkt från flygbolagens hemsidor, det är nämligen i många fall stor skillnad på priserna och ofta även om du i förväg har köpt en flygbiljett på samma ställe. Bokar du en hyrbil genom CarTrawler här på Hyrbilinfo.se kommer du alltid att informeras om det lägsta priset.

Flyg med Norwegian från svenska flygplatser

Idag erbjuder Norwegian rutter från fyra svenska flygplatser: Stockholm, Göteborg, Karlstad och Umeå flygplatser. På Arlanda flygplats i Stockholm har Norwegian en fast bas och i skrivande stund har flygbolaget 13 flygplan baserade på Arlanda flygplats, att jämföras med Kastrup i Köpenhamn som har 11 Norwegian flygplan baserade. Norwegian flyger både internt i Sverige, till flygplatser i Skandinavien och till länder i Europa och länder runt Medelhavet samt USA och Asien. Dessutom flyger Norwegian ett antal charterflygningar från Sverige på destinationer med upp till 7 timmars flygtid. De största länderna för Norwegian destinationer i Europa under Skandinavien är:

  • Italien
  • Spanien
  • Frankrike
  • Kroatien
  • Portugal
  • Polen
  • Tyskland
  • England
  • Österrike

Kontakt Norwegian

Norwegian har sitt huvudkontor i Norge, men har även kontor på både Arlanda och Kastrups flygplatser. Men här hittar du bara en marknadsavdelning, så ska du kontakta Norwegian angående försäljning av flygbiljetter eller annat i förbindelse med din flygning eller hyrbil så ska du göra det på följande adress.

Telefonnummer För svenska kunder 077 – 045 77 00

Norwegian Air Shuttle
Postboks 115
1330 Fornebu
Norge

Du kan även läsa mer om biluthyrningen med Norwegian på deras hemsida här

>> Hitta den billigaste hyrbilen << Find Billeje her --> Jämför priser här!