Gratis avbokning av din hyrbil

Reglerna och villkoren kring annullering av hyr bilar förändras ständigt och det finns en stor skillnad mellan avboknings villkoren för de olika bil uthyrnings företagen och inte minst i de enskilda länderna. Jag har samlat in den mest allmänna informationen om att avboka din hyr bil, men alltid hänvisa till den information som visas i sökmotorn steg 2 och, naturligtvis, från hyres kontraktet.

När du söker efter bil uthyrning kan du använda filtret för att segmentera och det framgår tydligt i översikten vilka villkor som gäller för avbokning. Observera att det finns en skillnad mellan Fri avbokning och gratis modifiering av din beställning. De allra flesta bilar kan ändras gratis till en annan modell, etc. Upp till 24 timmar före upphämtning.

Avbokning på CarTrawler

Om du bokar din hyr bil via CarTrawler här på Billeje.info, är den allmänna regeln att du kan annullera din beställning utan kostnad om du avbryter den inom 48 timmar efter att beställningen har gjorts. Om du beställer en bil från en av de andra som erbjuder billig bil uthyrning e.g. autoeurope eller Holiday Autos, är det vanligt vis samma villkor som gäller.

Läs avbeställnings sektionen av CarTrawler boknings villkor

Avboka gratis till 24 timmar före upphämtning

Du bör dock vara medveten om att det ofta är gratis att avboka bil uthyrnings service fram till 48 timmar före upphämtning, om du har bokat din hyr bil mer än 4-5 månader före upphämtning. Det är det. En av fördelarna med att beställa din hyr bil i god tid, och ofta får du också ett bättre pris på själva bil uthyrningen.

Det finns även fall där du har möjlighet att gratis avbokning av din bil uthyrning-bokning ända upp till 24 timmar före upphämtning av hyr bil.

Avbeställnings försäkring

Om du har tagit ut en avboknings försäkring eller rese försäkring med ditt försäkrings bolag, är det ofta så att dessa kommer att täcka dina kostnader om du avbryter din bil uthyrning till exempel. Sjukdom. Det finns många som erbjuder avbeställnings försäkring och rese försäkring i Danmark, men personligen skulle jag rekommendera att du får information från Gouda eller Europeiska försäkringar.

Läs mer om Gouda och europeisk rese försäkring

Läs igenom hyreskontraktet noga

Du kan se när de olika villkoren för avbeställning av enskilda hyr bilar gäller i steg 2 i boknings processen. Av samma anledning rekommenderar vi att du alltid läser hyres kontraktet väl när du beställer en hyr bil, eftersom villkoren för avbokning kan variera mellan de olika bil uthyrnings firmor.

Din insättning kommer normalt att återbetalas automatiskt till ditt kredit kort.

Det här inlägget uppdateras i juni 2014. Jag hoppas att ovanstående information var till hjälp. Om du har input till informationen är du alltid välkommen att kontakta oss eftersom vi vill ge så bra och aktuell information om att avboka bil uthyrningen som möjligt. För ordningens skull, vi tar reservationer för misstag och förändringar och, som alltid, rekommenderar att du alltid läsa de nuvarande villkoren för hyres avtalet väl igenom när du beställer en hyr bil.

Biluthyrning

>> Hitta den billigaste hyrbilen << Find Billeje her --> Jämför priser här!