Bil uthyrning i Brasilien

Brasilien erbjuder bland annat fantastiska stränder som är lättillgängliga med en hyrbil. Foto: Jorge Andrade

Att hyra bil i Brasilien är ett måste om du vill få ut det mesta möjliga av din resa till detta enorma land. Hyrbilinfo.se hjälper dig att hitta det bästa erbjudandet på biluthyrning – oavsett var i Brasilien du startar ditt äventyr.

Hitta en hyrbil i Brasilien

Även om det kommer att vara praktiskt omöjligt att se allt på en två veckors semester så innebär friheten med en hyrbil att du säkert kommer att uppleva mer av Brasiliens höjdpunkter än genom att delta i organiserade turer och utflykter.

Dessutom är du mer avslappnad och har det bekvämare när du reser runt i en hyrbil där du kan köra i din egen takt och ställa in luftkonditioneringen precis som du vill ha den.

Man måste dock vara försiktig så att man inte överskattar sin körkapacitet eftersom avståndet mellan många brasilianska städer är enormt. Till exempel kan en resa i bil från Brasilia till Salvador kommer att ta över fjorton timmar.

Två timmars bilfärd väster om Rio de Janeiro hittar du den fantastiska kuststaden Angra dos Reis och du kan ta en kort färjetur till de oförstörda tropiska öarna, såsom Ilha Grande, som erbjuder vykortliknande scenerier med vita sandstränder och turkost hav.

Andra höjdpunkter är Brasiliens huvudstad Brasilia, som finns med på UNESCO: s världsarvslista, och de världsberömda regnskogarna i Amazonas som sträcker sig över större delen av norra Brasilien. Och slutligen får vi inte glömma berömda och omtalade stränder som Ipanema och Copacabana i Rio de Janeiro.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Brasilien

När du hyr en bil i Brasilien, se då till att det finns ett förstahjälpen-kit i bilen, samt kom ihåg mobiltelefon och mycket vatten.

Vägarna kan vara ojämna och öde i landsbygdsområden i Brasilien. Kom ihåg att få med vägkartor, eftersom du snabbt kan bli desorienterad i okända områden, även om du kan använda satellitnavigering.

Det är en bra idé att boka din hyrbil i Brasilien hemifrån och i god tid före din resa, på så sätt kan du vara säker på att få den bästa bilen till det lägsta priset. Dessutom är då allting klart när du kommer till flygplatsen och behöver bara hämta ut dina bilnycklar, sen är du på väg.

Sök efter hyrbilar på Hyrbilinfo.se och jämför priser på biluthyrning från alla kända biluthyrningsföretag i Brasilien.

Upptäck även Brasiliens rika natur med hyrbil. Källa: Dario Sanches

Brasilien ligger på topp i tio av världens största länder, så det finns alla möjliga goda skäl till att boka hyrbil om din resa går till Brasilien och du vill uppleva så mycket som möjligt av detta fantastiska land.

Hyr en bil i Brasilien

Med tillgång till en hyrbil i Brasilien är det lätt att utforska landet på egen hand, och det finns massor av spännande saker och sevärdheter du kan uppleva när du är på semester i Brasilien. Du kan bland annat ta hyrbilen till huvudstaden Brasilia, köra runt inne i landet eller ute vid kusten där den spännande staden Rio de Janeiro ligger. Här hittar du den berömda, gigantiska statyn av Jesus, Cristo Redentor.

Bilsemester med hyrbil i Brasilien

Oavsett vilken del av Brasilien du väljer att besöka så har du möjlighet att hyra en bil för din resa. Du kan hitta de bästa priserna på hyrbilar i Brasilien via vår biluthyrning-sökmotor på denna sida.

Om du ska tillbringa din semester i Brasilien, är det självklara valet att flyga dit och boka hyrbil från en av landets flygplatser. Det går snabbt och lätt att ta sig till ditt hotell eller semesterlägenhet om du har hyrt en bil.

Hitta den billigaste hyrbilen Brasilien Find Billeje her --> Sammenlign priser her