Hyr bilar i Mexico

Cancun kan lätt nås med hyrbil. Foto Safa i La

Mexico är ett land som har mycket att erbjuda och flera av dess sevärdheter kan bara nås genom att köra runt i landet i en hyrbil, precis som du bara kan nå några av de mest pittoreska städerna och byarna genom att hyra bil.

Hyra bil i Mexico City

Att hyra bil i Mexico är ett bra val om du vill åka på dagsutflykter till de många arkeologiska platserna runt omkring.

Mexiko erbjuder många spännande städer som Acapulco, Guadalajara och Mexico City, där du hittar många intressanta sevärdheter såsom Det statliga Antropologiska museet.

Ta dig längre med hyrbil

Du kan också besöka grannländerna i en hyrbil eller utforska de många orterna och stränderna som även erbjuder många möjligheter till vattensporter som surfing, snorkling och dykning.

De bästa erbjudandena på bilhyra i Mexico

Det enklaste sättet att hitta en billig hyrbil i Mexico är att använda vår sökmotor för prisjämförelse. Du kan via sökmotorn boka din hyrbil i förväg redan hemifrån och det är lämpligt att boka den med avhämtning redan på flygplatsen så att du kan njuta av komforten och friheten av en hyrbil redan från dag 1.

Sök och jämför priser på hyrbilar i Mexico bland alla kända biluthyrningsbolag som Avis och Hertz, men även från lokala uthyrningsbolag.

Var försiktig när du hyr bil i Mexico

Vägarna i Mexiko kan vara i dåligt skick och det rekommenderas inte att köra på natten. Det är en fördel att ha lite kunskap i spanska, och du bör alltid ha pengar på dig för användning i eventuella nödsituationer.

Läs mer om Mexiko på landets officiella hemsida för turism. Här hittar du praktisk och intressant information om landet och att resa där.

Kukulcan-templet i Mexico. Källa: Kyle simourd

Hyr en bil i Mexiko genom Hyrbilinfo.se. När du reser till Mexiko är det alltid en bra idé att ha bokat din hyrbil hemifrån. Med tillgång till en hyrbil kan du enkelt ta dig runt och uppleva Mexico och dess många sevärdheter på din semester.

Hyrbilar i Mexico

Mexico är ett populärt resmål bland många turister, både på grund av det fina klimatet och de många sandstränderna, men också på grund av landets och områdets intressanta kultur och historia. Med en hyrbil i Mexico kan du utforska den historiska Mayabefolkningen i södra delen av landet. Ta en tur till Palenque eller Teotihuacan nära Mexico City där du kan se Maya-pyramiderna eller utforska Aztekernas historia i de centrala delarna av landet.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyr en bil i Mexico

Genom att hyra bil i Mexico har du det idealiska transportmedlet under din semester. Med en hyrbil kan du enkelt nå Mexicos många härliga sandstränder, till exempel den berömda stranden i Cancun med kustlinje ut mot Karibiska havet. Du kan också besöka huvudstaden Mexico City eller uppleva det pulserande stadslivet och inte minst nattlivet i Acapulco.

En bra idé är att använda sin hyrbil i Mexico för att köra ut till en eller flera av landets parker eller naturreservat, som finns runtomkring både i inlandet och vid kusten. Cortez hav är ett bra exempel på detta.

Hitta den billigaste hyrbilen Mexico Find Billeje her --> Sammenlign priser her