Hyrbil i Bergen

Bergen är en av de största städerna i Norge. Staden ligger nära havet, och som en länk till Skandinavien har den alltid spelat en viktig roll när det gäller handel och kultur. Det är många som åker till Bergen för att uppleva staden och stadens historia. Denna tur kan kompletteras med billig biluthyrning i Bergen. Boka din hyrbil i sökmotorn här på Hyrbilinfo.se och spara både tid och pengar.

Norge har genom tiden fostrat många kulturpersoner, och Bergen utgör inget undantag. Till exempel författaren Ludvig Holberg, som även om han föddes medan Norge var under danskt styre, föddes i Bergen. Det har bidragit till att skapa stadens image som en favoritstad bland intellektuella. Senare har ett universitet byggts i centrum, vilket har gett platsen en känsla av liv på grund av alla unga människor.

Om du kommer till Bergen, är det första du lägger märke till hur staden är byggd upp längs bergssidan och nära vattnet. Platsen är helt unik och du kommer inte förvånas över att många människor beskriver Bergen som en av de vackraste platserna i världen. Även om det ofta regnar, kan man vara säker på att här är både vackert och charmigt – ironiskt nog, beskrivs staden ofta som något av det närmaste Sydeuropa man kan komma i Skandinavien. Om du vill utforska staden och de natursköna omgivningarna på nära håll, då bör du boka en hyrbil i Bergen.

Hitta den billigaste hyrbilen i Bergen

Du kan snabbt få en överblick över de lägsta priserna på hyrbilar i Bergen genom att använda sökmotorn här på Hyrbilinfo.se. I sökmotorn behöver du bara ange när du behöver din hyrbil i Bergen så får du en snabb översikt över de bästa erbjudandena i staden.

På så sätt slipper du själv lista ut vilka biluthyrningsföretag som finns i stan. Istället gör sökmotorn arbetet åt dig och hämtar in priser från en lång rad olika uthyrare som Avis, Europcar, Hertz och Sixt. Därefter är du bara några klick ifrån att ha säkrat dig dig det bästa priset på just den hyrbil som passar bäst för dina behov och önskemål.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Bergen flygplats

Ungefär 20 kilometer från centrum av Bergen på Flesland ligger stadens flygplats. Om du inte vill köra den långa vägen upp genom Norge eller har lätt för att bli sjösjuk kan det vara en god idé att flyga hit. Om du gör det bör du hyra en bil på Bergen flygplats.

Det finns gott om sevärdheter och attraktioner i Bergen. Staden är en av de mest besökta turistorterna i Norge inte minst på grund av det fördelaktiga läget mellan berg och hav. När det dansk-norska riket fortfarande existerade var Bergen den tredje största staden, vilket innebär att än idag är många saker centraliserade här.

Bland de största attraktionerna i Norge är Bryggen -en stor del av det norska kulturarvet, och inte minst även erkänt av UNESCO, som en del av världens kulturarv. Bryggen grundades på grund av Norges starka kopplingar till de tyska Hansastäderna, som var mycket viktiga för Nordens förbindelser med resten av Europa. Boka billig hyrbil i Bergen för att ta dig till Bryggen och upplev en del av världens kulturarv.

Hitta den billigaste hyrbilen Bergen Find Billeje her --> Sammenlign priser her