Bil uthyrning i Ryssland

Genom att hyra bil i Ryssland har du möjlighet att utforska detta underbara land på egen hand. Jämför priser på billig biluthyrning i Ryssland genom Hyrbilinfo.se. I sökmotorn från CarTrawler biluthyrning kan du söka priser på tillgängliga hyrbilar i alla städer och flygplatser i Ryssland från mer än 500 biluthyrningsföretag. Ange när och var i Ryssland du vill hyra en bil och få en överblick med alla tillgängliga hyrbilar och priser.

Utforska Ryssland med en hyrbil

Under flera århundraden har världen spekulerat över vad man ska tycka om Ryssland. Landet har växelvis rapporterats som ett land med stor rikedom och obeskrivlig fattigdom, grymma tyranner och stora hjärnor, generös gästfrihet och massiv byråkrati, vackra baletter och industriella grymheter. Det enda vi kan säga är att du måste bilda dig en uppfattning på egen hand. Ryssland är oerhört stort och därför också mycket annorlunda från region till region. I en hyrbil har du möjlighet att uppleva dessa många olikheter på egen hand.

I Ryssland hittar du landskap med iskall tundran och soldränkta stränder, täta granskogar och djupa och mystiska sjöar, snöiga berg och vajande grässlätter. Man får heller inte glömma de gamla fästningarna, de lyxiga palatsen, vackra kyrkor och byar som inte har förändrats på århundraden. Med en hyrbil har du möjlighet att se varför Ryssland helt enkelt är häpnadsväckande.

Hitta billig bilhyra i Ryssland med Billeje.info

Moskva, Ryssland – Upplev Ryssland på egen hand med en hyrbil från Hyrbilinfo.se – Foto: Ed Yourdon

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Ryssland

Rysslands stora geografiska avstånd och kulturella skillnader innebär att biluthyrning är den idealiska lösningen om du vill uppleva stora delar av landet. Det ryska Fjärranöstern är till exempel lika stort som hela Europa. Ett klokt förhållningssätt är att se Ryssland som en samling länder, som alla förtjänar att utforskas.

Om du letar efter kulturella och arkitektoniska upplevelser, bör du besöka det ”europeiska Ryssland”, som är området väster om Uralbergen. Om du är mer intresserad av Rysslands hårda terräng så besök Sibirien och Fjärran Östern. Detta är områden som man lättast utforskar med hjälp av hyrbil.

Alternativt kan du besöka landets många skidorter eller de många vackra floderna där du kan göra en oförglömlig resa med båt. När du är i Ryssland får du heller inte missa att besöka någon av de många världskända ”Banja”, ett traditionellt ryskt ångbad. Efter att ha provat en av dessa kommer du att känna dig utvilad och redo för nya äventyr.

Hitta den billigaste hyrbilen Ryssland Find Billeje her --> Sammenlign priser her