Hyr bilar i Montreal

Välkommen till guiden med användbar information om billig bilhyra i Montreal. Här hittar du allt du behöver veta om att hyra en bil i Montreal och kan i sökmotorn ovan lätt hitta den billigaste hyrbilen från både stora och små biluthyrningsbolag i Kanada. Stort nöje!

Montreal

Montreal sett från sjösidan. Foto: abdallahh, Creative Commons.

Allmänt om Montreal

Montreal är Kanadas näst största stad och landets största franskspråkiga stad, vilket gör den till den största staden utanför Frankrike med franska som officiellt språk. Staden ligger på en ö med samma namn som staden i Quebec provinsen i östra Kanada.

Sommaren i Montreal är vanligtvis varm och fuktig, med temperaturer på upp till 26-27 grader, och vid denna tid kommer stadens många gröna parker verkligen till sin rätt. Under vintermånaderna kan temperaturen regelbundet smyga sig ner under fryspunkten, men ofta är staden täckt i snö det mesta av tiden vilket gör att medeltemperaturer håller sig runt -10 grader.

När du besöker Montreal kommer du att uppleva en internationell stad som på många sätt har en atmosfär som är mer europeisk än nordamerikansk. I stadens gamla kvarter finns flera byggnader från 1700- och 1800-talet. Det är också där du hittar det mesta av stadens matmarknader, gatukonstnärer och caféer.

Få mer tips och information från den lokala turistbyrån här

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Sevärdheter i Montreal

Den charmiga metropolen är känd för sitt kulturliv med många årliga festivaler för filmer, musik och inte minst gastronomi. Enligt Lonely Planet, Montreal är faktiskt en av de mest intressanta städerna i Nordamerika om det är kulinariska upplevelser du letar efter.

Bland de många festivalerna som årligen hålls är Festival International de jazz de Montréal den mest kända.

Cirka 20 kilometer från staden ligger Montreal-Trudeau (YUL) flygplats, som har anslutningar till de flesta delar av världen.

Billigaste biluthyrning i Montreal

I sökmotorn högst upp på sidan kan du snabbt hitta den billigaste hyrbilen i Montreal från ett brett utbud av biluthyrningsfirmor. Inkluderat i priset på din hyrbil när du bokar den genom Hyrbilinfo.se är bland annat obegränsad körsträcka, avbokning, ansvarsförsäkring, och stöldförsäkring. Det finns inga dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga angående att hyra bil utomlands så rekommenderar vi att du läser igenom vår detaljerade och populära sida med aktuella frågor om biluthyrning (FAQ) Här hittar du svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkringar, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Aktuella erbjudanden och kampanjer

Särskilda villkor kan gälla för din hyrbil i Montreal, Kanada för specialerbjudanden och kampanjer kan särskilda regler gälla, till exempel en begränsad körsträcka. Läs därför alltid noga igenom hyresvillkoren innan du bokar din hyrbil.

Om du hyr en bil genom CarTrawler på denna hemsida så hittar du hyresvillkoren för den aktuella bilen i steg 2 av bokningen.

Ett bra tips är att använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Montreal som bäst passar dina behov och önskemål. Du kan till exempel ställa in filtret så att det endast visar bilar från vissa biluthyrningsfirmor, fordon med valfria extrautrustning och specialerbjudanden med eller utan obegränsad körsträcka inkluderad i priset.

Hitta den billigaste hyrbilen Montreal Find Billeje her --> Sammenlign priser her