Hyr bilar på Fort Lauderdale Airport

Hitta den billigaste hyrbilen på Fort Lauderdale flygplats genom sökmotorn på vår hemsida där du enkelt kan söka efter det bästa priset på just den typ av hyrbil som du behöver för din resa i Florida. Fort Lauderdale flygplats är en utmärkt bas för dig som vill utforska de största attraktionerna i ”solskensstaten” i din egen takt.

Fort Lauderdale Beach
Du kan enkelt köra till stranden med din hyrbil i Fort Lauderdale. Foto: allmän egendom.

En flygplats i snabb tillväxt

Fort Lauderdale flygplats ligger cirka fem kilometer söder om den populära semesterorten Fort Lauderdale Resort på västkusten i Florida. Flygplatsens officiella namn är Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (flygplatskod FLL) och ligger inte heller särskilt långt från staden Hollywood (ej att förväxla med Hollywood i Los Angeles) på motsatt sida av flygplatsen. Om du väljer att hyra en bil i Fort Lauderdale kan du köra ännu längre söderut till Miami på mindre än 40 minuter.

Under de senaste åren har Fort Lauderdale varit en av de snabbast växande flygplatserna där den årliga tillväxttakten måste mätas i tvåsiffriga tal. För tillfället använder sig 36 miljoner passagerare årligen av Fort Lauderdale flygplats, av vilka många är semesterresenärer. Flygplatsen erbjuder ett brett förgrenat nätverk av flygrutter med direkta rutter till cirka 75 destinationer i USA och 60 utländska destinationer i 33 länder. I skrivande stund finns det direkt förbindelse till Stockholm och Köpenhamn.

Flygplatsen består av fyra terminaler. Här hittar du många matställen och butiker
både före och efter säkerhetskontrollen samt alla de faciliteter som du kan förvänta dig från en modern flygplats. Detta inkluderar naturligtvis ett bra urval av biluthyrningsföretag som på Fort Lauderdale flygplats har sitt eget hyrbil center. Denna biluthyrningsanläggning ligger nära terminalerna.

Billigaste hyrbil på Fort Lauderdale flygplats

Oavsett om du vill kunna utforska Floridas stränder eller besöka städer och attraktioner inne i landet bör du hyra en bil. Det är lätt att hitta de billigaste hyrbilarna på Fort Lauderdale flygplats om du använder sökmotorn här på Hyrbilinfo.se. Det är alltid en bra idé att boka din hyrbil i förväg så att du är säker på att din bil är klar vid ankomsten.

Du hittar runt ett dussin olika biluthyrningsfirmor på Fort Lauderdale flygplats, inklusive Alamo, Avis, Budget, Enterprise, National och Hertz. Dessutom finns det nästan lika många företag som erbjuder billig biluthyrning på Fort Lauderdale-Hollywood International Airport, men som har sina kontor utanför flygplatsområdet.

Om ditt flyg anländer till Terminal 1, Följ bara skyltarna mot ”Rental Car Center” och gångbron som ligger nära säkerhetskontrollen. I terminalerna 2, 3 och 4, leder skyltar med ”Rental Car Center” dig till en gratis shuttle bus som snabbt tar dig den sista biten till biluthyrning centret.

Hyr en bil och utforska Fort Lauderdale på egen hand

Staden Fort Lauderdale är en av de mest populära destinationerna i USA och lockar många turister, särskilt på sommaren. Staden är särskilt känd för Fort Lauderdale Beach, även kallad The Strip, som löper längs Las Olas Boulevard till Sunrise Boulevard. En gång i tiden stod hotellen sida vid sida längs stranden men numera ser du mer lyxiga villor och fritidshus på gatorna här nere och området har blivit mer exklusivt. De flesta av hotellen ligger i centrum av Fort Lauderdale.

Men om du hyrde en bil, är Fort Lauderdale långt ifrån det enda du kommer att uppleva på din semester i Florida. Så du har en bra utgångspunkt för att köra längre ner längs kusten till Miami eller möjligen till Key West. Också, Drive inåt landet för att uppleva den unika karaktären av Everglades National Park eller möjligen över till den motsatta kusten för att njuta av de vackra stränderna ut till Mexikanska golfen.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Populära destinationer inom räckhåll

Florida är ungefär en tredjedel så stort som Sverige men avståndet mellan städerna är ofta större än du förväntar dig. Det finns dock ett bra nätverk av motorvägar (Interstate), så med en hyrbil kan du fortfarande ta dig runt till det mesta under semestern. Dessutom kan du dra nytta av hyrbilspriserna i Florida som oftast är bland de lägsta i världen. Det är en uppenbar möjlighet att krydda semestern med en extra bekväm hyrbil.

Bland de populära städer och attraktioner du kan nå från Fort Lauderdal flygplats kan nämnas:

  • Miami
  • Everglades National Park
  • Fort Myers
  • Key West

Nyttiga länkar

Läs mer om Fort Lauderdale på stadens officiella hemsida.

Hitta den billigaste hyrbilen Fort Lauderdale flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her