Hyr bilar på Miami flyg plats

Miami är ett fantastiskt ställe som lockar besökare från hela världen. Staden har vackra sevärdheter, underbara stränder och fördomsfria människor som älskar att välkomna turister under alla tider på året. Få ut det mesta av ditt besök med billig hyrbil från Miami flygplats, hyrbilen kan du beställa här på Hyrbilinfo.se.

Miami flyg plats
Miami flygplats är en viktig länk mellan USA och Sydamerika. Foto: Matt Kieffer, CC BY-SA 2,0

Floridas största flygplats

Det bästa sättet att komma till Miami är med flyg. Om du reser från Europa finns det goda möjligheter att hitta en bra förbindelse. Miami flygplats är den tredje största flygplatsen i USA mätt i antal passagerare och är landets viktigaste flygplats när det gäller förbindelser till Latinamerika och Västindien.

Sedan grundandet 1928 har Miami flygplats betjänas av en mängd internationella och amerikanska flygbolag som förbinder staden med en mängd destinationer runt omkring i världen. För närvarande mottar flygplatsen cirka 60 procent av alla Floridas internationella besökare.

Flygplatsen ligger på 42: nd Avenue ca 11 kilometer från downtown Miami. Du har därför ganska nära till stadens centrum och de mest kända stadsdelarna som Little Havanna och Upper Eastside.

Upptäck Miami med hyrbil

Miami flygplats, som officiellt heter Miami International Airport (flygplatskod: MIA), har rutter till ett brett spektrum av städer i Europa och Amerika. När du har landat på Miami flygplats kommer du att ha gott om möjligheter att uppleva den rika kulturen och den speciella atmosfären som finns i området.

Flygplatsen som ligger i södra Florida är statens största flygplats. Den vackra staden Miami själv kan nås på olika sätt från flygplatsen. Om du vill ha den största graden av frihet att förflytta dig runt i staden och resten av staten så finns det inget som slår en hyrbil. Sist men inte minst bör du dra nytta av det faktum att biluthyrning på Miami flygplats och i resten av Florida är bland det billigaste du hittar i USA.

Om du ska på bilsemester i Florida så är det ett ypperligt tillfälle att dra nytta av de låga priserna på biluthyrning på Miami flygplats och hyra en lite större, rymligare, lyxigare och bekvämare bil än du annars tänkt dig. Då kan du enkelt och bekvämt åka på utflykter till exempelvis Everglade National Park, Fort Lauderdale eller ut till Key West.

Hyra bil på Miami flygplats

Om du inte har en vän eller släkting som hämtar dig på flygplatsen, kan du välja att hyra en bil på Miami flygplats, där det finns ett stort utbud av biluthyrningsföretag. Använd sökmotorn här på Hyrbilinfo.se för att snabbt hitta de lägsta priserna på hyrbilar från uthyrningsfirmorna på Miami flygplats, som inkluderar Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz och Thrifty.

Du kan enkelt ta dig till flygplatsens ”Rental Car Center” från terminalerna genom att ta den så kallade MIA Mover (ett metro-liknande tåg), centret ligger på tredje våningen mellan Dolphin och Flamingo Garagen. Du bör ha gjort en bokning av hyrbil redan hemifrån eftersom det trots det stora urvalet av biluthyrningsfirmor ofta är kamp om de billigaste modellerna.

Det finns många hotell nära flygplatsen. Men även om de i princip ligger inom gångavstånd kommer du upptäcka att det inte alltid är lätt att vara fotgängare i de amerikanska städerna, särskilt inte utanför centrum. Så även om du har din första övernattning nära Miami flygplats, rekommenderar vi att du hyr en bil. De flesta människorna anländer i Miami för att njuta av soliga stränder och för att utforska resten av Florida, så du kommer snart att behöva en bil.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Populära destinationer

  • Miami
  • Fort Lauderdale: har en mer avslappnad atmosfär än Miami downtown.
  • Everglades National Park: unikt våtmarksområde med rikt fågelliv och alligatorer.
  • Key West: kör ut genom det vackra Florida Keys till Key West, som en karibisk atmosfären.
  • John F. Kennedy Space Center: ett mecka för kunskapstörstande barn och vuxna.
  • Orlando: känd för sina stora nöjesparker

Praktiska länkar

Du kan läsa mer om flygplatsen på den officiella hemsidan, där hittar du mer information om bland annat flygningar.

Hitta den billigaste hyrbilen Miami flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her