Hyrbilar i Miami South Beach

Hitta den billigaste biluthyrningen i Miami South Beach i sökmotorn ovan, som snabbt jämför de bästa priserna på Biluthyrning i South Beach för din semester. Med en hyrbil har du många av Floridas mest kända sevärdheter inom räckhåll.

Stranden är inte överraskande Huvudattraktionen i South Beach. Foto: Rey Perezoso, CC BY-SA 2,0

Art Deco och Beach Lions

Miami ligger i södra Florida på Atlanten och har 463,000 invånare (2017). Staden har nästan 16 000 000 besökare om året och det är också en av de viktigaste städerna när det gäller handel och ekonomi. Miami är också en viktig hamnstad där hamnen är utgångs punkten för kryssningar i Karibiska havet. Staden har otaliga butiker restauranger, konstgallerier, parker och museer.

Om det är en avkopplande semester vid vattnet du drömmer om, bör du se lite österut. Bara 4-5 kilometer för Miami Downtown på andra sidan av Biscayne Bay ligger South Beach, som faktiskt är ett kvarter i staden Miami Beach. Denna populära semesterort, som sprider sig över en rad naturliga och man-Made öar kort från kusten, är känd för de berömda Art Deco byggnader på Ocean Drive och inte minst de breda sandstränder, palmer, lyxhotell, restauranger och chica nattklubbar.

South Beach, som ofta bara kallas SoBe, har under många år rykte om sig att vara en favorit destination för den rika eliten, där du kom för att se och synas. Även om prisnivån i distriktet är fortfarande lite på den höga änden, men South Beach har verkligen mycket att erbjuda för alla. Speciellt om du reser här lite utanför den absoluta högsäsongen, priserna på hotell i området är ganska rimligt. Du kan enkelt få semester i South Beach för att gå med bara njuta av strandlivet, som innehåller gott om möjligheter för att försöka styrkor med olika typer av vattensporter som paddel ombordstigning, kite surfing och Jet skidor.

Miami och South Beach ger dig också en idealisk utgångspunkt för att ta dig an spännande biluthyrnings utflykter. En timmes bilfärd från South Beach, till exempel, är Everglades National Park, en UNESCO världsarvslista. Parken har många sällsynta växter och djur, inklusive alligatorer!

Hyr en bil i Miami South Beach

Du kommer att kunna ta sig runt lätt, bör du hyra en bil i South Beach. Med en hyrbil kan du enkelt köra på strandutflykt längs kusten norrut mot Fort Lauderdale eller söderut ut genom Florida Keys till Key West. Likaså, det rekommenderas starkt att sätta en dag iväg för att besöka den berömda Everglades National Park.

Om du kan koppla loss från de vackra, breda sandstränderna, det finns stora möjligheter att hyra en bil i Miami South Beach. Runt om i staden finns alltså ett antal biluthyrningsfirmor som Avis, Hertz, Enterprise och Sixt. Om du använder sökmotorn här på Billeje.info, kan du snabbt kolla priser med dem alla. Ange bara när du vill hämta din hyrbil i South Beach. Sedan, efter några sekunder, får du en överblick över de billigaste priserna från ett brett spektrum av markägare.

Du kan använda sökmotorns filter funktion för att begränsa sökresultatet, om du till exempel letar efter en bra affär på en viss typ av bil. Kanske du drömmer om cruising i en cabriolet ut genom Florida Keys med solen och de varma vindar i ansiktet? Eller kanske du behöver en SUV eller mini-van med bra utrymme för hela familjen? Du kan nästan garantera att hitta ett fordon som passar dina önskemål.

Miami flyg plats

Beläget inom 20 kilometer från South Beach, får Miami International Airport majoriteten av stadens semesterresenärer. Om du anländer här, är det idealiskt att boka din hyrbil med pick-up här. Till skillnad från andra platser, såsom Miami South Beach, det finns en hög priskonkurrens på flygplatsen, varför det är ofta billigare att hyra din bil här. Har du en fråga till billig bilhyra på Miami Airport klicka sedan på länken nedan-vi har en bra guide om Biluthyrning i USA.

Information om billig bilhyra på Miami flyg plats

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Populära destinationer för hyrbils turer

Biluthyrning i South Beach är ett utmärkt tillfälle att utforska de många spännande sevärdheterna och attraktionerna i södra Florida. Nedan får du ett bud på några av de mest intressanta utflyktsmål som du enkelt kan köra till.

  • Everglades nationalpark
  • Mer från Fort Lauderdale
  • Key Largo: staden brösten själva genom att vara ”dykning huvudstad i världen”.
  • Key West: den yttre staden av Florida Keys. En dagsutflykt.

Nyttiga länkar

Hitta mer inspiration till din Florida semester på den officiella turistwebbplatsen.

Hitta den billigaste hyrbilen Mer från Miami Beach Find Billeje her --> Sammenlign priser her