Hyrbilar i Iowa

Traditionell lada i Iowa, där jordbruket är den viktigaste branschen. Källa: Carl Wycoff

Om du vill på äventyr i hjärtat av USA och utforska det mångfaldiga Mellanvästern, då är en hyrbil i Iowa sättet att göra det på. Genom att hyra bil i Iowa lägger du hela ”Midwest” för dina hjul med bra vägförbindelser till de övriga staterna runtomkring. Du behöver bara skriva in Iowa i fältet för Avhämtningsplats i sökmotorn ovan och sökmotorn kommer då automatiskt hitta de bästa erbjudandena i Iowa för dig.

USA: s Heartland

Genom att hyra bil i Iowa öppnar hela USA: s Mellanvästern – även kallad USA Heartland – upp för dig. Iowas landskap är frodig och varierat och en stor del av de amerikanska jordbruksprodukterna produceras här. Det finns inte många större städer i Iowa – den största är faktiskt Des Moines, som bara precis passerar halvmiljonstrecket med förorterna medräknat – och därför är det ven stor fördel att hyra bil i Iowa eftersom det mest är ”ute på landsbygden” som det finns saker att se.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Intressant historia

Iowa har en intressant historia och med en hyrbil har du möjlighet att ta dig runt och se några av de många historiska landmärken som berör tiden för koloniseringen av Nordamerika. Namnet Iowa härstammar ursprungligen från namnet på en av de indianstammar som bodde i området för några hundra år sedan.

Flygplatser

Här hittar du en lista över alla flygplatser i delstaten. Du kan också se flygplatskoderna som du kan använda i sökmotorn när du jämför priser och tillgängliga hyrbilar i USA:

  • Burlington Burlington Airport BRL
  • Cedar Rapids Cedar Rapids Airport CID
  • DES Moines Des Moines Airport DSM
  • Dubuque Dubuque Municipal Airport DBQ
  • Fort Dodge Airport FOD
  • Iowa City Iowa City Municipal Airport IOW
  • Mason City Mason City Airport MCW
  • Sioux City Sioux Gateway Airport SUX
  • Waterloo Waterloo Airport ALO

Hyra bil i Iowa

Med tillgång till en hyrbil i Iowa kan du också se Mississippifloden, som löper längs statsgränsen i öster. Det kuperade landskapet upplevs bäst i en hyrbil, eftersom kollektivtrafiken är begränsad, och i en hyrbil kan du njuta av din resa i din egen takt utan att behöva ta hänsyn till tidtabeller eller låta dig begränsas i ditt resande på grund av för få avgångar.

Hitta den billigaste hyrbilen Iowa Find Billeje her --> Sammenlign priser her