Hyrbilar på Boston flygplats

Boston är en stor stad att besöka med biluthyrning. Staden är stor och har ett brett utbud av intressanta sevärdheter som du kan tillbringa en lång tid att utforska. Om du vill få ut det mesta av din tid här, är det en bra idé att boka din hyrbil i förväg så att den är klar på flygplatsen när du anländer till Boston Luftavn.

Boston flyg plats
Boston Airport är den största flygplatsen i New England-regionen. Foto: Chris Oakley, CC by 2,0

Flygplats

Boston Logan International Airport (BOS) används årligen av cirka 40 000 000 passagerare. Det gör det den mest trafikerade flygplatsen i Massachusetts och resten av New England, som också omfattar delstaterna Maine, Vermont, New Hampshire, Rhode Island och Connecticut.

Boston Airport består av fyra terminaler, A, B, C och E, som tillsammans har mer än 100 grindar. Alla internationella flygningar anländer till Terminal E eftersom detta är det enda med passkontroll och tull anläggningar. I terminalerna hittar du många matställen med en naturlig dominans av snabbmatsrestauranger och andra platser där du inte riskerar att bli för sent för ditt flyg på grund av långsam servering. Om du fortfarande har tid att gå, det finns också ett rikt utbud av butiker på flygplatsen med allt från märkesvaror kläder till böcker.

Flygplatsen ligger några kilometer från Downtown Boston i East Boston-distriktet. Det är därför oftast lätt att komma vidare till staden från flygplatsen, vilket kan göras med tåg, buss eller taxi. Du kommer inte att vara beroende av kollektivtrafik eller taxibilar (som i Boston har ett rykte om att ta avfärd för att pressa priset i vädret) det finns också ett brett utbud av biluthyrningsfirmor att välja mellan på flygplatsen.

Hyrbilar på Boston flygplats

Alla biluthyrningsfirmor representerade på Boston Airport är samlade i det så kallade ”biluthyrnings centret”. Här hittar du företag som Avis, E-Z Rent-A-Car, National och Enterprise, som vanligtvis har ett brett utbud av Hyrbilar i sina flottor. Den Biluthyrning centrum består av en fyra våningar parkeringsgarage, där det finns också BANKOMATER och en Dunkin Donuts Express om du behöver för att få ditt blodsocker upp innan du sitter bakom ratten.

Adressen till biluthyrnings centret är: 15 transportsätt, East Boston, MA 02128. Pendelbussar (blå-vit) går från terminalerna till centrum ungefär var femte minut. För att returnera din hyrbil, Följ bara skyltarna till hyrbilscentret.

Att hyra en bil i Boston sparar tid och pengar när du reser runt och upplever staden. Dessutom, oroa dig inte om rutter och tidtabeller, samt kontanter för användning av kollektivtrafiken. Allt du behöver är ett kreditkort och ett giltigt körkort.

Upplev Bostons sevärdheter med bil uthyrning

Genom att hyra en bil, kan du planera din resa själv, så att du upplever exakt de saker du vill göra själv. Dessutom kan du stanna så länge du vill på varje plats, och så är inte beroende av andra människor precis som du kommer att vara på en guidad sightseeingtur.

Det finns många attraktioner att upptäcka i Boston. Om du är en sport fläkt, kan du uppleva Major League Baseball i Fenway Park, eller besöka TD Banknorth Garden och uppleva Bruins spela. För historien intresse rad finns det många historiska platser och intressanta museer att besöka, bland annat JFK Presidential Library and Museum, Boston Tea Party Ship and Museum, och Paul Revere House. Centrala Boston har ett livligt nattliv och många spännande shopping möjligheter. Det är också intressant att ta en bil genom stadens förorter.

Förutom sevärdheterna och attraktionerna i Boston-området själv, är Biluthyrning naturligtvis också en uppenbar möjlighet att gå på en själv kör semester i resten av nordöstra USA. Det är lätt att ta sig runt med bil, och med en hyrbil du har från Boston flygplats ett stort antal av landets mest intressanta städer och sevärdheter inom rimliga köravstånd.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Populära destinationer inom räckhåll

  • New Hampshire -många pittoreska städer och vackra naturområden.
  • Cape Cod halvön med långa sandstränder.
  • Salem-beryktade för dess häxa-försök på avsluta av 1600 århundradet.
  • New York City-The Big Apple!

Du kan läsa mer om Boston flyg plats på hem sidan här.

Hitta den billigaste hyrbilen Boston flyg plats Find Billeje her --> Sammenlign priser her