Hyrbilar i Boston

Sök efter billigaste bilar i Boston på Billeje.info och jämför enkelt de billigaste priserna från alla uthyrningsbolag i staden. Med din egen hyrbil i Boston, har du den perfekta utgångspunkten för en händelserik resa i nordöstra delen av USA. Boka bilen i sökmotorn här!

Boston
Boston är den största staden i New England. Foto: Aaron Gustafson, CC BY-SA 2,0

En av de äldsta städerna i USA

Boston är beläget i nordöstra USA och är den största staden och huvudstaden i Massachsetts. Staden är faktiskt den största staden i hela området som kallas New England och omfattar totalt sex stater. Boston, som idag är den kommersiella och kulturella centrum i regionen, grundades 1630. Det gör det en av de äldsta städerna i USA, som också är bland de mest välmående.

Även om det finns tekniskt neighbouring städer, är Cambridge och Brookline i praktiken delen av Boston. Cambridge, som därmed ligger precis på motsatta sidan av Charles River, hus, bland annat erkände Harvard och MIT. Brookline, som över tiden har nästan innesluten av Boston, har en mängd barer och restauranger.

Tack vare ett pärlband av spännande sevärdheter och ett rikt kulturliv, är Boston ett populärt resmål för turister med över 16 000 000 besökare om året. En av de mest populära turistattraktionerna i Boston är Skywalk Observatory-sikte på toppen av tillsyns tornet, där det är möjligt att få en 360 graders panoramautsikt över staden. Här kan du också få en förfriskning på den berömda restaurangen ”Top of The Hub.” Även Museum of Fine Arts har många besökare och har en av de största samlingarna i världen av konst från Asien, precis som du kan se egyptiska mumier också. En av Bostons mest familjevänliga turistattraktion är vetenskapsmuseet med interaktiva displayer och lasershower, IMAX och planetariet.

Hitta en hyrbil i Boston

Helt enkelt stanna inne i Boston själv, det kommer ofta vara bäst att lämna din bil. Trafiken är ofta mycket nära och det finns en klyfta om de tillgängliga parkeringsplatserna. Om du vill använda Boston som en utgångspunkt för en självkörande semester i nordöstra delen av USA, är det uppenbart att hyra en bil.

I en metropol som Boston finns naturligtvis ett brett utbud av biluthyrningsfirmor att välja mellan. Det är därför tillrådligt att boka biluthyrning i Boston online, som du kan göra i sökmotorn på denna sida. Detta gör att du kan jämföra priser från de olika markägarna i komfort. Dessutom har du den bästa chansen att hitta det billigaste priset för just den typ av hyrbil du behöver.

Alla priser på bil uthyrning i Boston är inkl. Fria kilo meter och med alla obligatoriska försäkringar. Vi söker priser och tillgängliga hyrbilar från stora kända biluthyrningsfirmor som Avis rent a Car, budget och Alamo, men även lokala företag i Boston som ofta har bra erbjudanden på bil uthyrning.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Boston flyg plats

Flyg platsen i Boston kallas Logan International Airport. Boston Airport ligger mycket nära centrum och det tar cirka 10-15 minuter med bil för att nå flyg platsen. De allra flesta som hyr en bil i Boston, plocka upp sin bil uthyrning på Boston Airport. Du hittar ett stort urval av hyr bilar från alla välkända bil uthyrnings firmor, såsom Avis rent a Car, Hertz bil uthyrning, SIXT Prestige hyra och många fler. Kom ihåg att du enkelt kan plocka upp eller lämna din bil uthyrning i Boston flyg plats och flyga hem från en annan flyg plats i USA utan extra kostnad.

Läs mer om bil uthyrning på Boston flyg plats

Populära destinationer

Med en bil tillgänglig, har du många intressanta destinationer i New England inom räckhåll från Boston. Inklusive bara ett litet urval av de många utflyktsmål och destinationer du kan köra till.

  • New Hampshire: Portsmouth eller White Mountain National Forest.
  • Providence, Rhode Island.
  • Salem
  • New York City

Nyttiga länkar

Stadens egen tomt

Hitta den billigaste hyrbilen Boston Find Billeje her --> Sammenlign priser her