Hyrbilar i Missouri

Det är lätt att boka hyrbil i Missouri. Använd helt enkelt sökmotorn här på Hyrbilinfo.se för att hitta de lägsta priserna på biluthyrning i Missouri. Du kan jämföra tillgängliga hyrbilar och priser från mer än 500 biluthyrningsföretag i Missouri och i alla städer och flygplatser över hela USA.

St. Louis, Missouri. Hyr en bil på Billeje.info

Besök till exempel St. Louis med hyrbil i Missouri. Foto Chris Yunker

Information om Missouri

Missouri ligger i mitten USA: s Mellanvästern, och är känd som ”The Show Me State”, som enligt uppgift hänvisar till den snusförnuftiga konservativt sinnade befolkning, varav nästan två tredjedelar bor i St Louis och Kansas City.

Missouri gränsar mot åtta andra stater, liksom sin granne Tennessee, det högsta antalet gränsade stater i någon stat i USA. Den östra gränsen av staten utgörs av den mäktiga Mississippi floden. Trots att staten räknas in bland de 12 delstaterna som utgör Mellanvästern, har Missouri historiskt sett alltid ansetts vara en del av Syd-staterna på grund av dess invandring söder ifrån och statusen som en ”slavstat” före inbördeskriget.

Som en del av det inre USA har Missouri generellt sett ett kontinentalt klimat med kalla vintrar och fuktiga varma somrar, där temperaturer som inte modereras av några närliggande berg eller hav kan fluktuera med stora ytterligheter. Den högsta uppmätta temperaturen i Missouri på 48 ° c står i kontrast till köldrekordet på -40 ° c. Den genomsnittliga temperaturen på sommaren är dock ”bara” ca 24 ° c, och på vintern runt fryspunkten.

Det bor nästan 6 miljoner människor i Missouri, varav mer än hälften bor i storstadsområdena St. Louis och Kansas City.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upptäck Missouri med hyrbil

I Missouri hittar du både modernt stadsliv och lantlig idyll. I St. Louis och Kansas City, har staten de två största städerna på prärien och där du hittar ett rikt och pulserande kulturliv. Till exempel är Kansas City känd för sin jazz scen och barbeque av världsklass. St Louis har också under årens lopp fostrat musiklegender som Chuck Berry, Tina Turner och Miles Davis, men från bilder känner du förmodligen mest igen staden för sitt berömda landmärke The Gateway Arch. Denna gigantiska båge (192 meter) står bland annat som en symbol för stadens smeknamn ”The Gateway to the West”.

Även om Missouri är regionens mest tätbefolkade stat, finns det fortfarande stora vildmarksområden och öppna vidder. Använd dig av hyrbil för att till exempel utforska de vackra dalarna i Ozark Mountains i södra halvan av Missouri. Är det utomhusaktiviteter du söker så är möjligheterna många i Missouri. Staten har hundratals vildmarksområden, 49 statliga parker, långa cykel- och vandringsleder och en mängd fina fiskeplatser.

Att hyra bil i Missouri

Att hyra bil i Missouri är din möjlighet att hinna med allt på din resa i Missouri. Med egen hyrbil kan du enkelt besöka både stads- och landsbygdsattraktioner i din egen takt. I sökmotorn här på Hyrbilinfo.se hittar du lätt en billig hyrbil i Missouri, eftersom vår sökmotor jämför priset och tillgängliga bilar hos alla biluthyrningsfirmor i Missouri. Du kan med fördel boka din hyrbil med avhämtning på flygplatsen, och du kan vara säker på att den kommer stå redo för dig vid ankomsten. Men naturligtvis kan du också välja att hämta ut din hyrbil i till exempel, St. Louis eller Kansas City.

Hitta den billigaste hyrbilen Missouri Find Billeje her --> Sammenlign priser her