Goldcar biluthyrning

Billig bil uthyrning med goldcar RentalGoldcar Rental är ett av de största uthyrningsbolagen i bland annat Spanien, och riktar sig främst till turistsektorn. På Hyrbilinfo.se kan du enkelt och snabbt online jämföra priser på biluthyrning från Goldcar med andra uthyrningsbolag så du är säker på att få det bästa priset på din hyrbil!

Obs! Tänk på att Goldcar biluthyrning är känd för mycket låga priser, men också mycket dålig kundservice, samt att de ofta omnämns som ett företag som är skickliga på att debitera diverse extratilläggs och avgifter.

Från familjeföretag till ett av Spaniens största biluthyrningsföretag

Goldcar Rental har funnits sedan 1985, och har vuxit från ett litet familjeföretag med bara 5 bilar, till att idag inkluderar 28 kontor med en flotta på över 20 000 hyrbilar. Goldcar kan erbjuda sina kunder biluthyrning med allt från små ekonomiska bilmodeller, som t.ex. Smart Fortwo, upp till de lyxigaste Mercedes-modellerna. Enligt företaget förnyas 70 % av bilflottan årligen och genomsnittsåldern på en hyrbil hos Goldcar är 10 månader.

Satsningen i turistsektorn innebär att 95 % av Goldcars kunder är besökare från utlandet, som vanligtvis bokar hyrbil från ett av goldcars kontor på de spanska flygplatserna. Goldcar finns på Spaniens mest populära destinationer och flygplatser. Du hittar därför Goldcar på flygplatserna i Malaga, Almeria, Cadiz, Granada, Jerez och Sevilla.

Klagomål och rekommendationer på biluthyrning hos GoldCar

Om du vill jämföra GoldCar med ett känt varumärke, som till exempel flygbolaget Ryanair. Att jag väljer att jämföra GoldCar med Ryanair beror på att företagens koncept i viss utsträckning liknar varandra, lågt pris och låg service som ofta innebär fler klagomål än hos andra företag och sämre rekommendationer. Därför, om du väljer att hyra en bil via GoldCar då måste du vara medveten om att pris och kvalitet hänger ihop. Du kan också titta på de många recensioner och klagomål som finns på olika jämförelsesidor med Kundrecensioner och rekommendationer som Trustpilot.

Se recensioner av GoldCar på Trust pilot, Expidia (TripAdvisor) och Reviewcenter

Mina personliga erfarenheter med GoldCar

Jag har flera gånger själv hyrt bil genom GoldCar, i Spanien och Portugal utan problem. Bilarna i Spanien har varit omkring ett till två år gamla och gått omkring 3 – 4000 mil, medan bilarna jag har hyrt i Portugal har varit av lite nyare datum. En stor skillnad mellan mina erfarenheter med GoldCar i de två länderna har dock varit den personliga servicen i samband med avhämtandet av bilarna, här har det verkligen inte varit en positiv upplevelse i Spanien medan den var mycket bättre i Portugal.

Mitt råd och rekommendation till dig som överväger att hyra en GoldCar bil är att ställa in förväntningarna därefter. Du får en billig bil och kanske en dålig service, men om du är beredd på det, då kommer du inte att bli besviken. Om du vill vara säker på att få en god service och en bra bil, då ska du välja ett annat uthyrningsföretag som Avis, Hertz eller EuropCar. Du hittar dem alla i sökmotorn här på hyrbilinfo.se, så du kan även enkelt och snabbt jämföra priserna med goldcars och se hur mycket du kan spara om du är villig att ta ”chansen”.

Sök bil uthyrning i Spanien med goldcar Rental

Bergskörning på väg till Piedra – utforska Spanien med en hyrbil från Goldcar Rental. Foto: Attila Hajdu

Goldcar biluthyrning Nr. 1 i Spanien

Goldcar biluthyrning kallar sig själva för nr. 1 när det gäller biluthyrning i Alicante, Barcelona, Las Palmas Mallorca, Malaga och de stora flygplatserna i Spanien.

Goldcar biluthyrning kallar sig en banbrytare i branschen för billig biluthyrning, och på den spanska marknaden anser GoldCar, enligt beskrivningen på deras hemsida, att de är marknadsledande. Jag vet inte om jag vill ge dem helt rätt, men goldcar biluthyrning är bland de största uthyrningsföretag i Spanien och de har ofta mycket låga priser.

Så här skriver Goldcar på deras hemsida: Gold Car garanterar billig biluthyrning med kvalitet, i höjd med branschen ledande till ett fantastiskt pris.

I sökmotorn på Hyrbilinfo.se kan du jämföra priser på hyrbilar från Goldcar Rental med bilar från andra biluthyrningsfirmor. Ange var och när du ska hyra bil och få en överblick över alla tillgängliga bilar och priser.

Personlig service 24/7

Gold Car gör en hel del ut av att berätta om sin personliga service och jag har själv faktiskt bara haft god erfarenhet av kundservicen på GoldCar. Du kan kontakta serviceavdelningen 24 timmar om dygnet året runt. I slutet av detta inlägg hittar du kontaktuppgifter. Naturligtvis kan du också kommunicera med GoldCar på sociala medier.

Goldcar i andra länder, till exempel Malta, Italien och Portugal

Under de senaste åren har GoldCar utökat sitt affärsområde till andra länder i Europa, bland annat Malta, Italien och Portugal. I första hand har GoldCar öppnat sina egna uthyrningskontor på de mest efterfrågade destinationerna i Italien, Portugal och Malta. Du kan till exempel hyra bil från GoldCar i Lissabon, Rom, Funchal, Faro och på Maltas flygplats.

Kontakt med Goldcar Rental

Om du vill kontakta Goldcar Rental kan du göra det på följande adress:

Goldcar Rental
Camino del Campet S/N.
03550 San Juan de Alicante – Spanien

Telefon: 00 34 965 94 31 86

Träffa Goldcar på sociala medier

Som de allra flesta av biluthyrningsföretagen, så finns även Goldcar på de sociala medierna, träffa dem bland annat på Facebook, Twitter, Instagram. Du hittar även många videor på You Tube, en av dem kan du se här:

Läs mer om Goldcar Rental på deras hemsida här

>> Hitta den billigaste hyrbilen << Find Billeje her --> Jämför priser här!