Billeje i Sydafrika

Sydafrika är ett stort land och var du än planerar att resa kan du hitta ett bra erbjudande på en billig hyrbil med hjälp av vår sökmotor på denna hemsida.

Upplev Kapstaden med hyrbil

Du når Sydafrikas sanna pärlor med en hyrbil genom Hyrbilinfo.se. Foto: Danie van der Merwe

Områdena runt Kapstaden har några av de mest fantastiska landskapen i hela Sydafrika och genom att hyra bil kan du uppleva allt i din egen takt.

Det är väl värt att ta en tur till vingårdarna i Cape Wineland, där du kan provsmaka de berömda vinerna. Du kan också köra till Godahoppsudden och se änden av den afrikanska kontinenten.

Längs turen är det värt att stanna till vid Boulders Beach där du kan uppleva en mängd pingviner som håller till på stranden.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Kör runt Johannesburg i din hyrbil

Oavsett om du planerar en kort resa till ett område i Sydafrika eller planerar en turné i hela landet så är hyrbil ett bra alternativ så länge du är försiktig.

Carjacking är ett problem i Sydafrika, främst i och runt Johannesburg, så se till att hålla bildörrarna låsta, åtminstone för att vara på den säkra sidan.

Sydafrikas vägar är av god kvalitet. Källa: Steve Cornish

Om du planerar ett besök i Johannesburg kan du hyra en bil och köra till Pretoria och Sun City som lockar många turister. Du kan också besöka några av landets många nationalparker såsom Tshwane nära Johannesburg eller Umhlanga nära Durban på östkusten.

Mer information om det stora afrikanska landet finns på den sydafrikanska regeringens hemsida.

Hitta den billigaste hyrbilen Sydafrika Find Billeje her --> Sammenlign priser her