Hyr bilar i Bali

Genom att hyra bil på Bali kan du utforska detta underbara land på egen hand. Jämför priser på billig bilhyra på Bali genom Hyrbilinfo.se. I sökmotorn från CarTrawler biluthyrning kan du söka biluthyrningpriser och tillgängliga hyrbilar i alla städer och flygplatser på Bali från mer än 500 biluthyrningsfirmor. Ange när och var på Bali du vill hyra en bil och få en överblick över alla tillgängliga hyrbilar och priser.

Utforska Bali med hyrbil

Bali är inte särskilt stort och du kan köra runt hela Bali på en enda dag, men destinationen är enormt eftertraktad och turister åker till Bali som aldrig förr. Om du frågar en resenär om varför de åker till Bali kommer du att få så många svar som det finns blommor på en frangipani träd (tempelblomma). Underbara stränder, adrenalinpumpar surfing, förtrollande tempel och hypnotiserande dansföreställningar är bara några av anledningarna till att turister älskar denna plats.

Om du har tillgång till en hyrbil kommer du ha möjlighet att uppleva alla de många olika attraktionerna och utomhusaktiviteterna som detta lilla land har att erbjuda. Även om landet är litet så är upplevelserna desto större, som till exempel Balis vackra vulkaner. Här finns även fantastiska stränder och dykning i världsklass.

Billig bil uthyrning i Bali

Den vackra naturen på Bali – upptäck Bali med hyrbil från Hyrbilinfo.se. Foto: Jesse Wagstaff

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil på Bali

Om du ger dig ut på shopping så kommer du hitta många läckra handgjorda föremål som du inte hittar hemma och det bästa är att det alltid är billigt och av god kvalitet. Besöker du Bali så besöker du samtidigt den mest gästvänliga ön i Indonesien. Med hjälp av hyrbil kan du utforska ön i din egen takt.

Bali är rena idyllen. Om du vill ha en massage på en av de många sandstränderna eller kanske koppla av med en drink på ett lokalt Spa, behöver du inte gå långt. När det kommer till Balis kök, kommer du snart upptäcka att de både älskar och är duktiga på att laga god mat. Maträtterna här består av både lokala produkter och ingredienser från hela världen. Som regel är det mycket välutbildade kockar som lagar den välsmakande maten på de många restaurangerna.

Om du får lust till en kväll på stan så finns det gott om barer där du kan festa till långt ut på natten.

Hitta den billigaste hyrbilen Bali Find Billeje her --> Sammenlign priser her