Hyr bilar i Dubai

Dubais välbekanta skyline. Foto: Imre solt

Du kan få en bra hyrbil till ett mycket rimligt pris i Dubai, och i sökmotorn från Hyrbilinfo.se kan du jämföra priser på hyrbilar från samtliga av Dubais biluthyrningsfirmor och se vilka bilmärken och modeller som erbjuds.

Även om det vimlar av bussar och taxibilar som kan sina genvägar kan det vara en fördel att hyra bil i Dubai, så att du kan utforska staden på egen hand och på så sätt uppleva allt som staden har att erbjuda.

I Dubai hittar du många spännande marknader, en fascinerande arkitektur och många intressanta museer.

Kör säkert i din hyrbil i Dubai

När du kör i Dubai, är det viktigt att komma ihåg att avfarternas nummer inte alltid kommer i en logisk ordning, och att gatunamn kan vara förvirrande när de är översatta från arabiska.

Det finns ingen tolerans för körning i alkoholpåverkat tillstånd, så det är bäst att undvika körning om du tänker dricka något alkoholhaltigt. Trafiken kan vara våldsam och vid rusningstid kan du riskera att helt fastna i trafiken.

Shopping med hyrbil i Dubai

Med detta i åtanke så är en hyrbil ett bra transportmedel för att utforska de många shopping möjligheter i Dubai:

Mall of the Emirates, Ibn Battuta mall och Deira City Centre Mall är definitivt värda att besöka, dessutom förekommer det massor av vattensporter i området.

Billig hyrbil på Dubai flygplats

Du rekommenderas att boka din hyrbil i Dubai i god tid förväg, för då står bilen klar för avhämtning på flygplatsen när du landar. Genom att använda vår sökmotor här på sidan kan du enkelt hitta ett bra erbjudande på en billig hyrbil på Dubais flygplats.

Läs mer om Dubai på landets officiella hemsida, där du kommer hitta många intressanta upplysningar.

Morgondimma i Dubai. Källa: Dave Watts

Dubai är den näst största av de sju arabiska emiraten, och är en viktig bidragande orsak till turismen från Europa och USA. Dubai är ett ganska nytt turistområde, men stiger i popularitet år för år. Emiratet eller staten Dubai är särskilt välkänt för sin otroliga och imponerande arkitektur som skjuter i höjden runtomkring, och det är ett verkligt nöje att uppleva Dubai medhyrbil.

Hyra bil i Dubai

Dubai ligger precis vid vattnet, vilket är tur, eftersom det kan bli närmast outhärdligt varmt i Dubai ibland. Om ni bor på hotellet och vill besöka stranden, är det idealiskt med en hyrbil i Dubai.

Något av det som Dubai är känt för är den moderna arkitekturen som står som ett slags nya, moderna monument i emiratet, men runt om i landskapet hittar du också spännande historiska byggnader. Till exempel bör du använda din hyrbil i Dubai till att besöka Old Dubai, där kan ni bland annat se Jumeirah moskén och Dubai Museum, som kan berätta hela sin historia för Dubais besökare.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyrbil i Dubai

Det är som regel en god idé att använda sig av en hyrbil när du reser till Dubai. Trafiken kan tyckas hektiskt för en del men det kan ta dig dit du vill med en hyrbil.

Hitta den billigaste hyrbilen Dubai Find Billeje her --> Sammenlign priser her