Bil uthyrning i Israel

Genom att hyra bil i Israel, har du möjlighet att utforska detta underbara land på egen hand. Jämför priser på billiga hyrbilar i Israel med Hyrbilinfo.se. I sökmotorn från CarTrawler biluthyrning, kan du söka priser och tillgängliga hyrbilar i alla städer och flygplatser i Israel från mer än 500 biluthyrningsfirmor. Ange när och var i Israel du vill hyra din bil och få en överblick med alla tillgängliga hyrbilar och priser.

Utforska Israel med en hyrbil

Israel har alltid varit en lockande destination. Från den tiden det var ”normalt” att vara profet fram till idag har turister varit en del av Israel. Genom århundradena har detta dramatiska land, som balanserar mellan Afrika och Asien, haft sin beskärda del av oroligheterna och strider angående kontrollen över landet.

I dag är Israel ett politiskt känsligt land, men turisterna vallfärdar fortfarande hit. Så finns det också rikligt att se och uppleva i Israel på grund av den naturliga skönheten och den imponerande religiösa historian.

Israel är ett litet land med stor dragningskraft och medan många reser till det heliga landet på grund av andligt sökande så kommer andra för kulturell upplysning. Israel har vita sandstränder och du har möjlighet att bli ett med naturen och med en hyrbil blir det mycket lättare att uppleva det hela. Från den torra klippiga öknen i söder, gamla antika ruiner och det stora havet i mitten, till gröna böljande kullar och dalar i norr, allt genomsyrat av den bibliska historien. De gamla städerna Nasaret, Akko och Tzfat tar dig ett steg tillbaka i tiden, medan de moderna städerna Haifa, Eilat och kuststaden Tel Aviv utgör den kosmopolitiska delen av Israel. När du är i dessa städer är det på många sätt som att vara i Stockholm eller någon annan stad i Europa.

Billig bil uthyrning i Israel

Klagomuren i Jerusalem, Israel – Upplev Israel med hyrbil från Hyrbilinfo.se. Foto: Ana Paula Hirama

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Israel

När du reser till Israel kan du inte undgå att besöka Jerusalem. Få städer i världen kan vittna om det liv som Jerusalem har upplevt. Som mötesplats för tre världsreligioner – judendom, kristendomen och islam. Det är ett fascinerande levande museum av gamla byggnader, kullerstensbelagda gränder och glödande tillbedjan. Gatorna är fyllda med affärer och gamla marknader. Kärnan i den gamla staden utgörs av tre av de mest slående religiösa byggnaderna på jorden. Klagomuren, Gravkyrkan och Klippmoskén.

Israel är ett modernt land med utmärkta faciliteter för turister. Här finns underbara hotell, välutrustade vandrarhem och charmiga pensionat. Du kommer snabbt upptäcka att Israel även har underbar mat. Du kan få internationella rätter, men du kan också hitta en hel del läckra lokala rätter. Kollektivtrafiken är också ganska effektiv, men om du vill uppleva något på egen hand kan vi helt klart rekommendera hyrbil.

Om du använder dig av biluthyrning kommer du att kunna uppleva vittrande tempel, ödelagda städer, övergivna fort och hundratals bibliska platser. Du kan även ge dig i kast med extremsporter, promenader och cykelturer och de riktiga vattendjuren kan få lov att dyka med delfiner. Kort sagt, Israel har något för alla.

Hitta den billigaste hyrbilen Israel Find Billeje her --> Sammenlign priser her