Billeje i Japan

Billig biluthyrning i Japan. Om du vill hyra bil billigt i Japan så jämför priser i sökmotorn hos CarTrawler, som samarbetar med mer än 500 biluthyrningsföretag över hela världen. Ange när och var i Japan du vill hyra en bil och få en överblick över alla tillgängliga hyrbilar och priser.

Utforska Japan med en hyrbil

Japan kallas också ”Solens Rike” och är ett land där det förflutna möter framtiden. Japans kultur går tillbaka flera årtusenden men Japan har också tagit till sig de senaste trenderna och teknologierna. Städerna i Japan är toppmodern och högteknologiska, men du kan hitta ett fallfärdigt träskjul vid sidan om ett nybyggt höghus.

Om du bokar en hyrbil så missa inte Japans många vackra tempel och trädgårdar, som tyvärr ofta omges av fula byggnader. Detta ska dock inte minska intresset för dessa vackra templen. De många kontraster som finns i Japan gör att du aldrig tröttnar på att resa runt i landet.

Upplev Japan med bil uthyrning från Billeje.info

Ett av de många vackra templen i Japan – utforska Japan med en hyrbil från Hyrbilinfo.se. Foto: Marc Veraart

Eftersom Japan är en ö-stat som är avstängd från resten av världen så är Japan mycket homogent. Nästan 99 % av befolkningen är av japanskt ursprung. Den största minoriteten är koreaner. Därutöver ser man även kineser, filippiner och brasilianare.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Japan

När du reser till Japan kommer du upptäcka att människorna är otroligt vänliga och tillmötesgående. Med hjälp av hyrbil kan du resa runt i Japan och när du reser runt i Japan kommer du alltid känna dig välkommen och du behöver inte vara rädd för att be lokalbefolkningen om råd då de mer än gärna vill hjälpa till.

Yngre japaner är ofta mycket intresserade av att träffa och bli vän med utlänningar och du ska inte bli förvånad om en japansk (vanligtvis av motsatt kön) närmar sig på en offentlig plats och försöker inleda en konversation med dig på perfekt engelska. Å andra sidan är många inte vana vid att hantera utlänningar och är mer reserverade och ovilliga att kommunicera.

Med hyrbil kan du också resa till någon av de mindre städerna där turister inte är å vanliga, här kommer du förmodligen få en upplevelse av personalen i en butik verkar få fullständig panik när de ser dig och rusa iväg. Detta är dock inte för att de inte tycker om dig utan för att de är rädda att du kommer att prata med dem på engelska och de kommer att skämmas över att inte kunna förstå dig, svara tillbaka och hjälp. Men ett leende och en Konnichiwa (”Hello”) hjälper ofta i dessa lägen.

Hitta den billigaste hyrbilen Japan Find Billeje her --> Sammenlign priser her