Bil uthyrning i Malaysia

Genom att hyra bil i Malaysia kan du utforska detta underbara land på egen hand. Jämför priser på billig biluthyrning i Malaysia här på Hyrbilinfo.se, i sökmotorn från CarTrawler biluthyrning kan du söka hyrbilspriser och tillgängliga hyrbilar i alla städer och flygplatser i Malaysia från mer än 500 biluthyrningsfirmor. Ange när och var i Malaysia du vill hyra bil och få en överblick med alla tillgängliga hyrbilar och priser.

Utforska Malaysia med en hyrbil

Malaysia är som 2 länder i ett och som delas av Sydkinesiska havet. Den mångkulturella halvön Flaunts Malay, influerad av Kina och Indien och Borneo med sin vilda djungel orangutanger och urgamla infödingsstammar. Genom dessa två regioner hittar du allt från ett imponerande utbud av höghus och högteknologiska städer till småbyar som sällan får besök av turister. Allt detta är enklast att uppleva om du hyr en hyrbil.

Halvön är den långa landtungan som sträcker sig söderut från Asien och pekar mot Indonesien och Australien. En stor del av halvön täcks av tät djungel och ett bergigt och glest befolkat område i norr. På den västra sidan av halvön hittar man bördiga slätter som sträcker sig hela vägen ner till havet, medan det på den östra sidan av bergen är mer brant och kusten består av underbara inbjudande sandstränder. Med en hyrbil har du gott om möjlighet att uppleva allt detta.

Upplev Malaysia med bil uthyrning från Billeje.info

Burau Bay, Malaysia – använder du dig av hyrbil har du rikliga möjligheter att utforska Malaysia på egen hand. Foto: Auswandern Malaysia

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Malaysia

Den andra delen av landet (Borneo) ligger på den norra delen av ön. Det malaysiska Borneo är uppdelat i staterna Sarawak och Sabah, med Brunei den lilla enklaven dem emellan. Båda staterna täckas av den täta djungeln med ett tillhörande stort flodsystem (speciellt i Sarawak). I denna del finner du också Malaysias högsta berg Mt Kinabalu, som är 4101 meter högt. Allt detta kan du uppleva på ett praktiskt sätt om du använder dig av hyrbil.

När du reser runt i Malaysia kommer du inte att kunna undvika deras underbara kök. Speciellt längs västkusten av halvön hittar du det bästa utbudet av mat. I Malaysia kan du hitta kinesisk-Malay ”Nonya” eller äta indiska curry rätter, kinesisk buffé, besöka malajiska matstånd och till och med hitta västerländsk mat. Kort sagt, det finns mat för alla smaker.

Använder du dig av hyrbil kommer du upptäcka att när man reser i Malaysia så är det blandningen av allt i landet som gör det till ett av de säkraste, mest stabila och mest hanterbara länderna i hela Sydostasien.

Hitta den billigaste hyrbilen Malaysia Find Billeje her --> Sammenlign priser her