Bil uthyrning i Sydkorea

Att hyra bil i Sydkorea gör det möjligt att utforska det vackra landet på egen hand och inte minst i din egen takt.

Yin och Yang, den blå och röda cirkeln i den sydkoreanska flaggan, symboliserar inte bara den delade koreanska halvön utan även blandningen mellan det gamla och moderna Sydkorea, officiellt kallad Republiken Korea.

Boka en hyrbil i Sydkorea

Sydkorea är en drömdestination för resenärer. Sydkorea är en trevlig blandning av industrialisering, teknik, traditioner och underbar natur. Allt detta kan upplevas med hjälp av en hyrbil.

Om du tar en tur till den stora staden Seoul, som är ett kraftpaket i Asien med den tredje största ekonomin, då ska du inte förvänta dig en lugn och avstressande stad. Det är alltid liv och rörelse i Seoul och staden är ett bra exempel på landets outtröttliga och hårt arbetande befolkning.

Sydkoreas utmärkta transporter och infrastruktur samt dess kompakta storlek innebär att inom en timmes tid kan lägga storstaden Seoul bakom sig och plötsligt befinna sig i lugnare omgivningar med robusta sönderrivna bergstoppar omgivna av skogrika nationalparker med underbara och inte minst utmanarna vandringsleder.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Utforska Japan med en hyrbil

Om du vill gå längre bort kan du ta båten till avlägset belägna öar där befolkningen med sitt jordbruk, fiske och folkmusik kommer att välkomna dig i sina hem och på mysiga caféer. Om du vill vara lite andlig kan du gå till ett av de många buddhistiska templen och meditera för att uppnå Nirvana. Med en hyrbil är det lätt att utforska detta ”ursprungliga” Japan på egen hand och i sin egen takt.

Upplev Sydkorea med bil uthyrning från Billeje.info

SEOUL, Sydkorea – upplev den outtröttliga staden Seoul med hyrbil från Hyrbilinfo.se. Foto: Emmanuel Dyan

Våren är en bra tidpunkt att resa till Sydkorea. Temperaturen är varm, men inte för varm och det är inte mycket nederbörd på våren.

Sommaren börjar med en tråkig regnperiod i juni och förvandlas till ett ångbad i juli-augusti, med extrem fuktighet och temperaturen kan gå upp till 35 grader. Sommaren är därför bäst lämpad för strandliv och bad.

Hösten är kanske den bästa tiden att åka till Sydkorea, då är temperatur och luftfuktighet mest tolerabla. Sydkoreas natur är otroligt vacker under denna period på grund av de underbara höstfärgerna.

På vintern kan du bege dig upp i bergen för skidåkning eller kanske shopping i Seoul. Dock kan januari och februari vara bitande kalla.

Hitta den billigaste hyrbilen Sydkorea Find Billeje her --> Sammenlign priser her