Bil uthyrning i Vietnam

Genom att hyra bil i Vietnam har du möjlighet att utforska detta underbara land på egen hand. Jämför priser på billig bilhyra i Vietnam med Hyrbilinfo.se. I sökmotorn från CarTrawler biluthyrning kan du söka priser och tillgängliga hyrbilar i alla städer och flygplatser i Vietnam från mer än 500 biluthyrningsföretag. Ange när och var i Vietnam du vill hyra en bil och få en överblick med alla tillgängliga hyrbilar och priser.

Utforska Vietnam med en hyrbil

Reser man till Vietnam kommer alla ens sinnen att vakna till liv. Landet är på samma gång både svindlande, hektiskt och fascinerande. Gatuförsäljare säljer sina varor framför blanka höghus och de underbara templen är omgivna av gator med tusentals motorcyklar som far fram och tillbaka. Med en hyrbil får du möjlighet att uppleva det på egen hand och i din egen takt.

Oavsett var du reser i Vietnam, kan du inte låta bli att fascineras av detta sagolika land. Med en hyrbil är det lätt att ta sig till huvudstaden Hanoi, som är centrum för konsten och har varit så sedan grundandet år 1010. Staden Ho Chi Minh är residence för den vietnamesiske kungen. Hue är genomsyrat av imperiets historia, och är en stad du bara måste besöka om du reser till Vietnam. Stadens atmosfär och den underbara kustlinjen är något alldeles för sig själva.

Bil uthyrning i Vietnam gör det enkelt att utforska hela landet

Gästfriheten är på topp när du reser till Vietnam – upplev Vietnam med hyrbil från Hyrbilinfo.se. Foto: Motoyen

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Vietnam

När du reser runt i de olika städerna i Vietnam förstår du snabbt att det är på gatorna som saker och ting händer. Gatorna är fulla av ”trottoar pubar”, gatukök där du kan få bitar av kött eller grillade kycklingfötter och du kan köpa levande djur som krabbor och grodor om du föredrar att gå hem och laga mat själv. Det finns också gott om bodar där du kan köpa färgglada och bisarra frukter som du inte ser här hemma.

Om du använder dig av hyrbil kan du även se det ”riktiga” Vietnam, som ligger en kort bit från städerna. Här hittar du vacker natur och det vietnamesiska jordbruket.

Här hittar du de eleganta kvinnorna som bär den traditionella koniska huvudbonader där de arbetar på risfälten, vattenbufflar som svalkar sig i grunda floder och sjöar. Här kommer du också att komma bort från de tusentals mopeder som finns överallt i städerna, för här cyklar man huvudsakligen längs de dammiga stigarna.

Hitta den billigaste hyrbilen Vietnam Find Billeje her --> Sammenlign priser her