Hyr bilar i Darwin

Njut av Darwins attraktioner med hjälp av hyrbil. Foto: Fvanrenterghem

Hyr en bil i Sydney genom Hyrbilinfo.se – vi jämför priser på biluthyrning från alla biluthyrningsfirmor i Darwin och på andra destinationer i Australien.

Darwin är möjligen den mest mångkulturella staden i Australien. Darwin är en kosmopolitisk och pulserande huvudstad i det nordliga territoriet. De flesta av stadens största attraktioner ligger en kort promenad från centrum, men det omgivande landskapet är helt fantastiskt och värt att utforska. Hyrbilinfo.se erbjuder biluthyrning i Darwin, Canberra, Sydney, Alice Springs, Perth, Brisbane, Cairns, Melbourne, Byron Bay och andra platser i Australien. Vi arbetar med alla välkända biluthyrningsföretag men även med mindre lokala företag som ofta har bra erbjudanden på hyrbilar. Boka din hyrbil online idag och dra nytta av våra fantastiska erbjudanden. Att hyra en bil i Darwin är ett enkelt och billigt sätt att utforska denna fascinerande stad och de vackra omgivande regionerna.

Områden och sevärdheter runt Darwin i Australien

Darwin är geografiskt närmare Jakarta än Sydney, och närheten till Asien återspeglas även i Darwins skiftande befolkning och dess många restauranger med rötter i olika asiatiska kök. Staden ligger nära massor av härliga stränder med varmt klart vatten som är perfekt för simning (även om det är bäst att undvika detta under regnperioden när de giftiga maneterna simmar i vattenbrynet). För mer kulturella aktiviteter är Museum and Art Gallery of Northern Territory ett bra ställe att se Aboriginal konst och det finns en del helt fantastiska föremål från Stillahavet och södra Asien. Ett annat fascinerande och unikt museum är den australiska Pearling utställningen på Darwin Wharf Precinct som är värt ett besök. Darwin har också några mer udda attraktioner som är värda ett besök, det finns till exempel ”Aquascene” som är fiskutfodring, där tusentals fiskar visar sig vid vattenytan vid högvatten för att matas för hand, detta är en stor favorit bland barnen. Crocodylus Park är en underbart välskött djurpark full av några stora saltvattenskrokodiler, vilket är den största reptilen på vår planet och ett fascinerande djur som du inte får missa.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upplev Darwin på en bilsemester

Genom att hyra bil i Darwin kan du bege dig ut längs kusten till några av de mer mångsidiga och fridfulla stränderna eller utforska de omgivande bergen och regnskogarna. Ett bra tips är att köra ner till East Point Reserve för att se wallabies i skymningen och simma i saltvattensjön, som lyckligtvis fortfarande är fri från maneter året runt. Läs mer om bilsemestrar

Information om Darwin i Australien

Darwin är huvudstad i det nordliga territoriet och ligger vid Östtimor havet. Darwin har en befolkning på 124 800 invånare vilket gör staden till den största och mest folkrika i det glest befolkade nordliga territoriet, men den är samtidigt den minst befolkade av alla Australiens huvudstäder.
Darwin har vuxit från en pionjär utpost och liten hamn till en av Australiens mest moderna och mångkulturella städer. Närheten till Asien gör den till en viktig australisk inkörsport från länder som Indonesien och andra asiatiska länder. För mer information om resor och attraktioner i Australien, gå till reseforum.

Jämför priser online på billig bilhyra i Darwin

Ange dina önskemål om vilket datum du vill hämta ut din hyrbil i Darwin och eventuell annan stad eller flygplats där du vill lämna tillbaka bilen. Tryck på ”Sök” så får du en överblick från alla biluthyrningsföretag i databasen med priser och tillgängliga hyrbilar

Hitta den billigaste hyrbilen Darwin Find Billeje her --> Sammenlign priser her