Hyr bilar i Sydney

Det är lätt att ta sig runt till alla sevärdheter med en  hyrbil i Sydney. Foto: Richard Taylor

Hyr en bil i Sydney genom Hyrbilinfo.se, vi är specialister på biluthyrning på nätet. I vår sökmotor kan du jämför priser på hyrbilar i Sydney från alla uthyrnings bolag.

Ange dina önskemål gällande hyresperiod och välj om du vill hämta din hyrbil i centrum eller på Sydney flygplats, tryck på ”Sök” så får du en överblick med alla tillgängliga bilar och priser!

Australiens äldsta och största stad Sydney, är en stor blandning av kulturer, sevärdheter, vyer, smaker och festivaler och är fortfarande känd för det lyckade genomförandet av OS år 2000. Sydney är en av världens mest populära destinationer. Hyrbilinfo.se erbjuder biluthyrningsmöjligheter både i själva Sydney och på flygplatsen, liksom i städer runt omkring i hela Australien. Att hyra bil i Sydney är ett enkelt och billigt sätt att utforska denna fantastiska stad och upptäcka den omgivande regionen.

Sydney, sevärdheter och historia

Beläget vid en soldränkt, klar havsbukt är det en sak som slår dig direkt när du anländer i Sydney – det är vackert. En av de minst förorenade och mest uppfriskande storstäderna i världen, Sydney är ett nöje att utforska. Den mest uppenbara turistattraktion är det välkända operahuset och Harbour Bridge som också är imponerande. Även om det är lite klyschigt är det ett måste att besöka dessa sevärdheter när du är i Sydney. Ett antal museer och gallerier ger Sydney ett blomstrande kulturliv, men staden erbjuder också ett fartfyllt nattliv och underhållning som lockar backpackers och unga människor från hela världen. King’ s Cross har ett urval av klubbar och barer som kan hålla dig igång långt in på natten. The Rocks området kombinerar både kultur och underhållning med några spännande utställningar som visar livet under kolonialtiden och har också en del bra musikställen och pubar där du kan dansa på borden med lokal befolkningen. För en klassisk Sydney upplevelse måste man även besöka Bondi Beach för att solbada lite och inte minst för att titta på de många surfare och bodybuilders som lockar till sig mycket av uppmärksamheten.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upplevelser i Sydney med en hyrbil

Genom att hyra bil i Sydney kan du utforska den vackra staden, och den fantastiska omgivande regionen i din egen takt. Du kan ta en tur upp till närliggande Blue Mountains, som har ett imponerande utbud av toppar och som fått sitt namn från den blå ljungen som växer längs bergssluttningarna. Darling Harbour är också ett trevligt ställe att besöka och har ett bra utbud av restauranger och en del underbara attraktioner för hela familjen, inklusive ett utmärkt akvarium som särskilt barnen kommer att tycka mycket om. Läs mer här på bilsemester sidan

Information och fakta om Sydney

Sydney är den största och mest befolkade staden i Australien och delstaten New South Wales. Sydney ligger på Australiens sydöstra kust i Tasmanska havet. Invånarna i Sydney kallas Sydneysiders och består av en kosmopolitisk och internationell befolkning av människor från hela världen.

Staden är byggd på kullarna runt Port Jackson, allmänt känd som Sydney Harbour, där det ikoniska Sydney Opera House och Harbour Bridge ligger. Inlandet i huvudstadsregionen är omgiven av nationalparker, och kustområdena är rika på floder, vikar och stränder, inklusive den berömda Bondi Beach.

Resor och biluthyrning i städer över hela Australien

Hyrbilinfo.se erbjuder även biluthyrning i andra städer i Australien. I sökmotorn hittar du bl.a. hyrbilar i Sydney, Melbourne, Alice Springs, Perth, Brisbane, Cairns, Darwin och på andra platser i Australien. Boka din bil online idag och dra nytta av många fina erbjudanden på hyrbilar på nätet. Kom ihåg att boka din bil genom CarTrawler då är priset nästan alltid inklusive fri körsträcka och obligatoriska försäkringar. Vi rekommenderar dock alltid att du läser de aktuella uthyrningsvillkoren som du kan se i steg två av din bokning i sökmotorn.

Hitta den billigaste hyrbilen Sydney Find Billeje her --> Sammenlign priser her