Hyr bilar i Argentina

Genom att hyra bil i Argentina, kan du utforska detta underbara land på egen hand. Jämför priser på billig biluthyrning i Argentina på Hyrbilinfo.se. I sökmotorn från CarTrawler biluthyrning kan du söka hyrbilspriser och tillgängliga hyrbilar i alla städer och flygplatser i Argentina från mer än 500 biluthyrningsfirmor. Ange när och var i Argentina du vill hyra din bil och få en överblick med alla tillgängliga hyrbilar och priser.

Utforska Argentina med en hyrbil

Argentina, är synonymt med tango, nötkött, Gauchos, fotboll, Patagonien och Anderna.

När du anländer till Buenos Aires flygplats och hoppar in i en taxi eller i din hyrbil kommer du snabbt förvånas över Argentina. En oklar mosaik och tråkiga bostadskomplex och en blandad arkitektur susar förbi när du kör längs motorvägen. Åker du i taxi, kommer föraren säkert också kedjeröka och prata om statliga korruption hela vägen. Men när du kommer längre in i landet hittar du snabbt mysiga caféer, charmiga gågator och massor av shopping möjligheter.

Om du reser till Argentina är det bekvämt att ha en hyrbil eftersom du då kommer kunna uppleva landet på egen hand och du kommer få se mer av det ”ursprungliga” Argentina.

Billig bil uthyrning i Argentina

Fotbollsmatch i Argentina – Upplev Argentina på egen hand med hyrbil från Hyrbilinfo.se. Foto: Anti gravedad

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyra bil i Argentina

Trots att Argentinas stora städer har massor av nöjen och attraktioner så fungerar de bara som en språngbräda till Argentinas huvudattraktion, den underbara naturen. Från de mäktiga Iguazú Falls i det subtropiska norr till den mullrande och gnistrande Perito Moreno Glacier i söder, Argentina är ett underbart naturligt sagoland som alla naturälskare har mycket svårt att lämna.

Argentina har några av de högsta topparna i Anderna, med över 6000 meters höjd (nära Mendoza och San Juan). Argentina är också hem för rika våtmarker som rivaliserar med Brasiliens berömda Pantan. Med en hyrbil kommer du att kunna uppleva berg i rustika färger, öknar fulla av kaktusar, massiva isområden och torra stäpper i Patagonien. Det går inte heller möjligt att undvika Valdivan skogarna, glaciärsjöar, pingviner, flamingos, kajmaner, kapibarer (vattensvin) och mycket annat. Har du tillgång till en hyrbil kan du uppleva dessa oförglömliga sevärdheter och äventyr på egen hand, något du sent kommer att glömma.

Dansen Tango är kanske Argentinas största bidrag till omvärlden. Tango är en ångande dans, som beskrivs som att älska i vertikal position. I den stora staden Buenos Aires hittar du många platser där du inte kan undgå att dansa tango. Om du är hungrig så är stora saftiga biffar något man har fulländat i Argentina. När du är i Argentina får du helt enkelt inte gå miste om en stor grillad biff. Parrillas (Steak House) finns på nästan varje gathörn och här erbjuda allt det kött du kan äta.

När man tänker på Argentina, kan man nästan inte undvika ”nationalsporten” fotboll. De flesta människor känner till den lille bolltrollaren Diego Maradona och vill du se en del av världens bästa fotboll så finns det rikliga möjligheter här i Argentina.

Hitta den billigaste hyrbilen Argentina Find Billeje her --> Sammenlign priser her