Hyr bilar i Buenos Aires

Välkommen till information och råd om biluthyrning i Buenos Aires. Här hittar du inte bara allt du behöver veta om att hyra bil i Buenos Aires, i sökmotorn ovan kan även lätt hitta den billigaste hyrbilen i Buenos Aires från både stora och små biluthyrningsföretag. Stort nöje!

Buenos Aires. Hyr en bil på Billeje.info

Buenos Aires. Foto: Barcex

Buenos Aires

Argentinas huvudstad Buenos Aires, en av Latinamerikas största städer, ligger vid floden La Plata utlopp i Atlanten. Trots sitt geografiska läge är Buenos Aires Argentinas centrum både politiskt, ekonomiskt och kulturellt. I hela huvudstadsregionen bor cirka 15 miljoner invånare som kallas Porteños, människor från Buenos Aires.

Buenos Aires grundades första gången år 1536 av en spansk expedition ledd av Pedro de Mendoza. Det var i Buenos Aires som Argentina för första gången förklarade sig självständigt den 25 maj 1810, en självständighet som dock först uppnåddes 9 juli 1816. Stora invandringsvågor från Europa har satt sin prägel på Buenos Aires genom historien, så att staden i dag verkar vara den mest europeiserade av de stora sydamerikanska städerna. Buenos Aires är också känd som tangons huvudstad, som tillsammans med ett i övrigt rikt kulturliv gör staden till ett populärt resmål. Den argentinska huvudstaden har till exempel en av de högsta koncentrationerna av teatrar i världen.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Infrastruktur

Den internationella flygplatsen i Buenos Aires, Ministro Pistarini International Airport, ligger 35 kilometer söder om staden i en förort som heter Ezeiza och kallas därför ofta ”Ezeiza International Airport. Dessutom går det inrikesflyg och flyg till grannländerna från Aeroparque Jorge Newbery flygplats, som ligger nära staden.

Om du vill besöka andra delar av Argentina med din hyrbil från Buenos Aires så finns det bra vägförbindelser med fyra stora motorvägar som förbinder staden med de nationella rutterna.

Billigaste hyrbil i Buenos Aires

I sökmotorn ovan denna artikel, kan du hitta den billigaste hyrbilen i Buenos Aires bland flera hundra biluthyrningsfirmor. I priset på din hyrbil när du bokar genom Hyrbilinfo.se ingår bland annat obegränsad körsträcka, avbokning, ansvarsförsäkring och stöldförsäkring. Det finns heller inga dolda avgifter i priset.

Om du har en fråga angående att hyra bil utomlands så rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med ofta ställda frågor (FAQ). Här hittar du svar på allt från bilkörning utomlands, körkort utomlands, försäkringar, bokning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Här hittar du alla våra biluthyrningsdestinationer i Argentina.

Hitta den billigaste hyrbilen Buenos Aires Find Billeje her --> Sammenlign priser her