Billeje i Bulgarien

Utspridda bland Bulgariens berg ligger de berömda klostren. En hyrbil ger dig möjlighet att besöka dem. Foto: R.P. Braun

Att hyra bil i Bulgarien är billigt och du hittar det bästa priset på biluthyrning på nätet. Hyrbilinfo.se erbjuder biluthyrning i hela Bulgarien och sökmotorn jämför priser på hyrbilar från alla biluthyrningsfirmor i Bulgarien.
Bulgarien har en mängd sevärdheter, från små måleriska små byar till underbara storslagna landskap till moderna städer och gyllene sandstränder.

Du kan resa från ena änden av Bulgarien till den andra på cirka sex timmar med bil, så biluthyrning i Bulgarien är ett idealiskt sätt att ta sig runt i detta vackra Balkanland.

Du måste vara över 20 år gammal och har haft ditt körkort i minst ett år för att få hyra en bil i Bulgarien. Var observant på hastighetsbegränsningarna eftersom de blir strikt övervakade och kom ihåg att alltid ha ditt körkort och olika bilhandlingar med dig när du är ute och kör på vägarna.

Boka billig hyrbil i Bulgarien hemifrån

Vi rekommenderar att du alltid bokar din hyrbil hemifrån. På så sätt vet du vad du ska göra och vad du kan förvänta dig när du anländer för att hämta ut din hyrbil, dessutom får du din hyrbil till ett lägre pris.

Du kan prova vår sökmotor som söker bland alla de stora biluthyrningsfirmorna och hittar de bästa aktuella priserna. Tänk på att det inte finns några dolda avgifter: priset du ser är det pris du betalar. Vi lovar att det kommer att finnas en bil och ett pris som passar dig.

Här hittar du användbara länkar om du behöver köra bil eller ska på bilsemester i Bulgarien. Vi har sammanställt länkar från den bulgariska turistbyrån, en artikel om Bulgarien på Wikipedia och Bulgarien på Google Maps:

Besök Bulgarien [engelska]
Bulgarien på wikipedia
Bulgarien på Google Maps

Bulgarisk kyrka. Källa: Klearchos

Biluthyrning i Bulgarien

Bulgarien som land har en av världens mest intressanta historier att berätta både när det gäller kultur och historia.

Genom tiden från år 600 och framåt har Bulgarien varit både rike, furstendömet, Kommunistisk republik och under de senaste tjugo åren, en demokratisk republiken. Bulgarien var för övrigt under en period på mer än 500 år styrt av det bysantinska riket, eftersom det osmanska riket och landets kultur har därför även påverkats av andra kulturer, inklusive turkiska och grekiska vilka man också kan uppleva när man besöker landet.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyr en bil i Bulgarien

Att hyra bil i Bulgarien är både enkelt och billigt. Med vår sökfunktion här på sidan hittar du snabbt och enkelt billig en hyrbil i Bulgarien, vilket är det mest rekommenderade sättet att uppleva landet med på egen hand.

Med biluthyrning i Bulgarien kan du bekvämt ta dig runt till landets många historiska platser, inklusive de många klostren som ligger utspridda runt omkring. Bulgarien erbjuder också små mysiga städer och otroligt spännande landskap, som bör upplevas från en hyrbil. Om du bokar din hyrbil redan hemifrån på Hyrbilinfo.se kan du hämta ut din hyrbil i Bulgarien så fort du landar.

Nedan har vi sammanställt ett antal användbara länkar med anknytning till hyrbilar och biluthyrning i Bulgarien.

En liten artikel från FDM om infrastrukturen i Bulgarien

Hitta den billigaste hyrbilen Bulgarien Find Billeje her --> Sammenlign priser her