Hyrbilar på Varna flygplats

Boka din hyrbil på Varna flygplats i Bulgarien med all personlig frihet och flexibilitet som en hyrbil som finns ger dig. Ett brett utbud av intressanta historiska, naturliga och kulturella sevärdheter och upplevelser väntar dig i Varna, den bulgariska kusten av Svarta havet och resten av nordöstra Bulgarien.

Och med billig biluthyrningstjänster som du kan boka i god tid här på Billeje.info redan före din ankomst till Varnas flygplats, är du inte beroende av kollektivtrafik eller guidade turer, men kan uppleva Varna, Svarta havet och nordöstra Bulgarien i din egen takt.

Varnas flygplats

Varnas flygplats. Foto: Meliha. Uppladdad under licensen CC BY-SA 3,0.

Information om Varnas flygplats

Varnas flygplats bär det officiella namnet Letishte varnaeller Varna flygplats på engelskaoch har flygplatsen koden var. Flygplatsen ligger på 9000 Varna, Bulgarien, cirka 9 kilometer från centrum av Bulgariens tredje största stad i Varna i provinsen med samma namn i nordöstra Bulgarien.

Med cirka 2 300 000 passagerare och cirka 18,000 flygningar per år, är flygplatsen den tredje största i Bulgarien. Flygplatsen har tre terminaler, men i skrivande stund finns det bara två av dem, terminalerna 2 och 3, är i bruk.

I skrivande stund finns det flera flygbolag som flyger till Köpenhamns flygplats (Kastrup), samt en enda som flyger säsongsmässigt till Odense, Ålborg och Billund. Det finns även direktflyg till Stockholm och Oslo flygplats vid skrivande stund.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyrbilar på Varna flygplats

I skrivande stund finns det flera biluthyrningsföretag närvarande på Varnas flygplats, inklusive både den internationellt kända Europcar och andra som Top rent a Car och några lokala biluthyrningsfirmor. Om du har bokat din hyr bil hemifrån på Billeje.info, är det lätt och snabbt att plocka upp bilen på flyg platsen.

Det finns gott om fördelar med att ha en hyrbil tillgänglig när du är på semester i Varna och nordöstra Bulgarien. Med funktionen hyr en bils sökning här på Billeje.info kan du boka din hyrbil i Varna Lufyhavn online och ha din föredragna hyrbil redo när du anländer till flygplatsen.

Du kan använda filtret i sökmotorn för att hitta bara hyrbilen på Varna flygplats som bäst uppfyller dina behov och önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Om du bestämmer dig för att boka en hyr bil hos oss, eller om du har allmänna frågor om bil uthyrning utomlands, rekommenderar vi att du läser vår detaljerade och populära sida med Vanliga frågor (FAQ) , där du kan få svar på allt från körning utomlands, kör kort utomlands, försäkring, beställning, avbokning, betalning – och mycket mer.

Platser du kan hitta Biluthyrning på Varna flygplats

Det finns många intressanta och värdefulla platser i nordöstra Bulgarien som du kan uppleva med en hyrbil från Varna flygplats, liksom naturligtvis varna själv, som erbjuder gott om stora kulturella och historiska sevärdheter.

Till exempel, området innehåller några av de bästa kuster och bad destinationer i Bulgarien, inklusive den berömda Golden Sands, en av de mest populära badplatserna på den bulgariska Svarta havets kust.

Du kan se längst ner några av de platser du kan nå med Biluthyrning från Varnas flygplats och alla ligger inom en hanterbar köravstånd från flygplatsen.

  • Varna (ca. 9 km)
  • Dobrich (ca. 45 km)
  • Sjumen (ca. 81 km)
  • Razgrad (ca. 121 km)
  • Burgas (ca. 136 km)

Nyttiga länkar

Besök den officiella webbplatsen för Varna flygplats här

Hitta den billigaste hyrbilen Varna flyg plats Find Billeje her --> Sammenlign priser her