Hyrbilar på Birmingham Flygplats

Birmingham flygplats, som ligger cirka 10 kilometer från Birminghams centrum i Englands West Midlands, erbjuder flyg till flera inhemska och utländska destinationer. Från Sverige kan du bland annat flyga direkt till Birmingham flygplats med SAS från Stockholm. Bokar du en billig hyrbil på Birmingham flygplats så har du en bra utgångspunkt för din resa till England.

Birmingham. Hyr en bil på Billeje.info

Birmingham har varit en knutpunkt för kanaltrafiken i England. Foto: Bob Hall

Birmingham flygplats är med sina nästan 9 miljoner resenärer den sjunde mest trafikerade flygplatsen i Storbritannien.

Lätt vidare med hyrbil

Birmingham flygplats ligger centralt belägen i Storbritanniens motorvägsnät, och genom att hyra bil är flygplatsen inte bara en bra utgångspunkt för att besöka den gamla marknadsstaden, utan även för att resa vidare till de många närliggande attraktionerna och områdena i närheten av Birmingham.

Kör till exempel en tur till Shropshire, ett av Englands mest lantliga och minst befolkade områden, där du kan besöka gamla medeltida städer och unika sevärdheter. Besök bland annat staden Shrewsbury, där den berömde naturforskaren Charles Darwin föddes.

Med din egen hyrbil kan du välja fritt mellan de otaliga utflykter du kan göra från Birmingham. Använd till exempel din hyrbil för att utforska Warwickshire regionen, som är rik på historia och sevärdheter. Även denna region ståtar med födelsen av en av Englands största berömdheter, William Shakespeare.

Läs mer om flygplatsen på den officiella hemsidan här

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hitta billig hyrbil på Birmingham flygplats

Terminalerna på Birmingham flygplats är sammanbundna med den så kallade Millennium Link Building, och det är här du hittar ett brett utbud av biluthyrningsfirmor. På Birmingham flygplats kan du välja mellan hyrbilar från sju av världens största biluthyrningsföretag som bland annat Avis, Budget, Europcar och Hertz.

Boka din hyrbil i sökmotorn här på sidan, där kan du enkelt hitta de aktuella priserna på hyrbilar från biluthyrningsfirmor på Birmingham flygplats. Genom att boka din hyrbil redan hemifrån är du inte bara säker på att det står en hyrbil redo och väntar på dig, utan du har också störst möjlighet att hitta de bästa erbjudandena på biluthyrning på Birmingham flygplats.

Hitta den billigaste hyrbilen Birmingham flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her