Hyrbilar i England

Englands kuperade landskap är ett nöje att utforska i hyrbil. Foto: Dennis Redfield

Att hyra bil i England är billigt och du hittar det bästa priset på nätet. Hyrbilinfo.se erbjuder biluthyrning i hela England och sökmotorn jämför priser på hyrbilar från alla biluthyrningsföretag i England.

I England kan du ta dig runt över allt med bil. Det är ett praktiskt sätt att ta sig runt i landet, som har ett mycket bra och omfattande vägnät och en knappt så bra, dyr och begränsad kollektivtrafik.

Många städer i England har en ”Park and Ride” buss som gör att du kan parkera bilen strax utanför staden och ta en buss in till centrum. Det är ett bra och enkelt sätt att ta sig in stan på, och du slipper på så sätt att leta efter parkeringsplats.

Upptäck England med en hyrbil

De flesta av Englands största attraktioner, såsom Eden-Project i St Austell i Cornwall, har gott om parkeringsplatser och använder shuttle bussar för att transportera besökare från parkeringen till huvudattraktionen.

Med så många intressanta sevärdheter som det finns i Englands småstäder och förorter ar hyrbil ett riktigt bra alternativ. Om du ankommer med flyg, så är det smartast at hämta ut hyrbilen på flygplatsen. Vissa biluthyrningsföretag i England erbjuder även ”oneway” biluthyrning, där du hämtar ut bilen på ett ställe och lämnar tillbaka den på ett annat.

Läs till exempel om biluthyrning på flygplatserna i eller runt huvudstaden London, Stansted flygplats, Heathrow flygplats och Gatwick flygplats.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hitta billigaste hyrbil i England via sökmotorn

Vår sökmotor kan hjälpa dig i din jakt efter billig hyrbil i England. Här hittar du de bästa erbjudandena från alla biluthyrningsfirmor, på ett och samma ställe. Vi garanterar att du kommer hitta ett erbjudande som passar dig.

Nedan har vi sammanställt ett antal länkar om hyrbilar och biluthyrning i England. Här hittar du information om trafiken i England, du kommer att hitta information om turismen i England och du hittar artiklar om England. Observera att vissa sidor endast finns på engelska.

Besök Englands officiella hemsida för turism
Aktuell trafik information från England
England på Google Maps

Brittiska parlamentet och Big Ben. Källa: Flikr

Unik monarki

Rent A Car in England! Om semestern ska tillbringas i England, kan du med fördel boka en hyrbil att ha till dina bilturer runt omkring i detta vackra land. England har en mycket intressant historia att berätta, som du kan uppleva genom att åka ut och titta på olika monument och sevärdheter, precis som att monarkin också spelar en viktig roll för den engelska turismen.

Biluthyrning i England

Om du vill ta dig runt i hela England på din semester, kommer det helt klart vara lättast för en familj att ta sig runt i landet om man har en tillgång till hyrbil. Du kan hitta billig hyrbil i England på mer än hundra destinationer i hela Storbritannien på denna hemsida. Ange bara avhämtnings- och återlämningsplats för bilen och så hittar vår sökmotor hyrbilen med det bästa priset.

Sevärdheter

England erbjuder massor av spännande upplevelser och vackra naturlandskap. Dessutom är det nästan ett måste för turister att uppleva landets många kulturella attraktioner, såsom teatrarna och är du sportintresseradsport, har du också möjlighet att komma in på en rundvisning på någon av de många fotbollsarenor från Engelska Premier League.

Huvudstaden London är också en spännande stad att gå runt i, och kan knappast upplevas på en enda dag. Här rekommenderar vi att du tar din hyrbil till utkanten av London och därifrån ta en av bussarna från den engelska busservicen ”Park and Ride.”

Här på vår hemsida kan du hitta hyrbilar i England med hjälp av vår sökmotor, som är garanterat kommer att hitta en bra och billig hyrbil åt dig.

England är mysiga pubar, exklusiv shopping, fascinerande antik kultur med det 4000 – 5000 år gamla Stonehenge, och det är Shakespeares eviga pjäser, charmiga små byar, karga klippkuster och Londons pulserande liv. England är ett kungarike med en lång, blodig och spännande historia som är sammanflätad med de nordiska kungahusen.

Stonehenge, Shakespeare och shopping

England utgör nästa två tredjedelar av Storbritannien. England är den sydligaste delen av Storbritannien och gränsar norrut mot Skottland. Naturen är frodig och varierar kraftigt från norr till söder. I norr ligger klippkuster som har fascinerat författare och filmskapare av klassiska historier som svindlande höjder (wuthering hights), och söderut finns det idylliska ängar, parker och skogar. Här hittar du även små slingrande vägar som snirklar sig genom små byar som tagna ur kriminalserien Barnaby.
England är känd för sina universitet, såsom Oxford, en stor och innovativ musikscen, och framstående författare som Virginia Woolf, Rudyard Kipling och naturligtvis kriminalförfattaren Agathe Christie, som många känner för karaktärerna Miss Marple och Hercule Poirot.

Engelska köket

Det engelska köket är mycket mer än Fish’n chips. Engelska köket är inspirerat av många regioner och kulturer från tiden när England var en kolonialmakt. Detta innebär att du kommer att hitta ett varierat kök i England. Förutom de triviala, men ändå ibland charmiga pubrätterna och det moderna engelska köket, hittar du autentiska kinesiska och indiska restauranger av extremt hög kvalitet.

London – en modern storstad

London är en multietnisk stad där man möter en överraskande mångfald som bidrar till att spegla Englands historia. London är ett riktigt shopping-mecka för modeentusiaster, det är platsen att se och uppleva modern konst och bra musik. Teaterscenen i London är välkänd och många av teaterstyckena spelas om och om igen till exempel musikaler som Lejonkungen, Queen och Mama Mia. Om det mer är Shakespeareteatrarna som lockar så ta en kort tur upp längs Themsen till Globen, som är den gamla shakespeare scenen som har återupplivats. Här spelas klassiska Shakespearepjäser i den runda teatern med fri utsikt mot himlen.

London är också känd som platsen för Sir Arthur Conan Doyles berömda detektiv Sherlock Holmes, och man kan uppleva hans Baker Street och få guidade turer inspirerade av berättelserna om hans bedrifter.

Atmosfär

Gatulivet i London är något för sig själv. Ta en mysig eftermiddagstur till Covent Garden och upplev atmosfären och gatugycklarna som ibland håller en slående hög kvalitet. Även i tunnelbanan kan man njuta av musik som framförs i de långa gångarna mellan två tunnelbanelinjer.

Ta också vägen förbi Soho, som är Londons Chinatown. När du är där vet du att du kommit rätt för överallt hänger det röda kinesiska lampor som skapar en speciell stämning tillsammans med de många kinesiska restaurangerna som serverar autentiska kinetiska rätter. Prova till exempel en Dim Sum, som en sen frukost eller tidig lunch.

Om stadens många ljud och buller blir för mycket, gå då en promenad i Hyde Park eller bege upp och se Greenwich Meridianen och upplev Englands sjöfartshistoria på de närliggande museerna.

Om du ska hyra bil i London så tänk på att det finns fyra olika flygplatser. London City Airport, London Stansted Airport, London Gatwick Airport och sedan Europas största flygplats London Heathrow.

Hitta ditt England

Oavsett om du söker storstadspuls, barsk natur eller idylliska små byar och städer där tiden (nästan) står stilla, så kommer du att hitta det i England. Kontakta oss och hör mer om England och våra resmål där.

Biluthyrning i England

Att hyra bil i England är billigt och i sökmotorn hos CarTrawler kan du jämföra hyrbilspriser från alla uthyrningsföretag i England. Du kan hyra bilar i alla större städer och flygplatser i England.

Hitta den billigaste hyrbilen England Find Billeje her --> Sammenlign priser her