Hyrbilar på Liverpool flygplats

Liverpool flygplats (LPL) ligger bara 12 kilometer från centrum av den engelska hamnstaden, och är därför idealiskt beläget för att besöka Liverpools sevärdheter. Med en hyrbil från Liverpool flygplats har du även en mängd andra attraktioner och spännande utflykter i Storbritannien inom räckhåll. I sökmotorn ovan kan du boka en hyrbil med avhämtning direkt på Liverpool flygplats.

Liverpool. Hyr en bil på Billeje.info

Liverpool skyline. Foto: Andrew

Lågprisflygbolagen, easyJet och Ryanair svarar för största delen av trafiken från Liverpool flygplats, men en rad andra flygbolag trafikerar också flygplatsen. Till exempel under våren 2013 började Norwegian flyga från Skandinavien till Liverpool.

Beatles och fotboll

För många är Liverpool synonymt med fotbollslaget Liverpool FC, och staden är också ett populärt resmål för fotbollsresor. Men den engelska hamnstaden är också känd över hela världen som födelseplatsen för Beatles, och det officiella namnet på flygplatsen är också ”Liverpool John Lennon Airport”. Om du är en Beatles-fantast har du gott om möjligheter att fördjupa dig i historien om det legendariska bandet i Liverpool. Besök till exempel Beatles Story Museum eller platser från gruppens sånger som Strawberry Fields och Penny Lane.

Liverpool har också många andra intressanta turistattraktioner, bra shopping möjligheter och framför allt erbjuder staden ett nästan överväldigande nattliv.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upptäck mer med hjälp av hyrbil

Genom att hyra bil billigt på Liverpool flygplats, kommer du inte bara kunna ta dig runt till stadens attraktioner på ett lätt och smidigt sätt, utan även ha möjlighet att besöka ett antal andra kända attraktioner och sevärdheter i Storbritannien. Från flygplatsen är det bara 5 minuters bilresa till det nationella motorvägsnätet, varifrån det finns goda förbindelser i alla riktningar.

Med tillgång till en hyrbil kan du till exempel köra norrut till Lake District, som är ett område känt för sina vackra landskap med sjöar och berg, liksom många små pittoreska byar.

Boka billig hyrbil på Liverpool flygplats online

I sökmotorn på denna sida kan du enkelt och snabbt hitta priser på tillgängliga hyrbilar från biluthyrningsfirmor på Liverpool flygplats. Om du bokar din hyrbil på Liverpool flygplats i god tid hemifrån kan du vara säker på att din hyrbil står redo för dig direkt när du landar. Då kan du enkelt och snabbt åka vidare på din resa, oavsett om du är på väg till staden Liverpool eller till andra destinationer i England.

Hitta den billigaste hyrbilen Liverpool flygplats Find Billeje her --> Sammenlign priser her