Bil uthyrning i Finland

Finland har både storslagen natur och modern arkitektur. Upplev allt detta med en hyrbil genom Hyrbilinfo.se. Foto: Miika Silfverberg

Finland blir allt populärare bland turister. I norra Finland ligger Lappland och i söder finns det gott om vackra sjöar och skogar. Oavsett vilken del du väljer att besöka kommer du att få en fin upplevelse med en hyrbil från Hyrbilinfo.se i detta oförstörda och vackra land.

Det är ett perfekt land att utforska med bil. Det finns ett bra vägnät och massor av små ”hemliga” platser som bara väntar på att bli utforskade. Finland är faktiskt det land i världen som har flest F1 och Rally världsmästare per capita – så du behöver inte oroa dig för körförhållanden – dessa tas det väl hand om.

En av de vanligaste platserna att hämta ut sin hyrbil på är Helsingfors flygplats. Härifrån kan du köra till det vackra Lappeenranta där en båttur på sjön Samaa är en upplevelse du kommer att minnas länge. Från Helsingfors kan du också åka västerut och besöka Åbo – den gamla huvudstaden och den äldsta staden i Finland.

I hjärtat av Finland hittar du städerna Tammerfors, Jyväskylä, Kuopio och Joensuu där du också kan välja att hämta ut din hyrbil om du vill starta din resa där.

Om du vill uppleva det magiska Santa Land kan du hämta ut din hyrbil på Rovaniemi flygplats i norra Finland. Det är alltid en bra idé att boka din hyrbil i Finland hemifrån – då är du också säker på att få ett anständigt pris och precis den typ av bil du föredrar. Prova vår sökmotor som söker bland alla de stora biluthyrningsföretagen och se om du hittar något som passar dig.

När sjöarna får sitt tak i Finland, är tiden perfekt för en semester med hyrbil. Källa: Mikko luntial

Hyra bil i Finland

Åk på bilsemester i Finland. Om du bokar din hyrbil i Finland redan hemifrån, kan du ta flyget till en av de finländska flygplatserna – vanligast är nog Helsingfors flygplats – och hämta ut din hyrbil direkt på flygplatsen.

Finland har, som de flesta förmodligen redan vet, några av världens mest natursköna områden, och är särskilt känt för sina många sjöar och bokar du en hyrbil under din semester i Finland har du gott om möjligheter att köra ut och uppleva landets vackra naturområden.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Upplev Finland med tillgång till en hyrbil 

En av de mest populära destinationerna i Finland är Lappland i norra delen av landet, denna region har lyckats locka många turister under de senaste åren genom att arrangera en hel del naturrelaterade upplevelser. Om du besöker Lappland kan du prova på att åka snöskoter eller skidor.

Boka en hyrbil i Finland och ta dig lätt runt på semester

För de yngsta turisterna i Finland erbjuder landet ett antal roliga och spännande nöjesparker, och som man lättast når med en hyrbil. Det mest lättillgängliga är likaledes de två största, nämligen Linnanmäki, som är mycket likt Tivoli i Köpenhamn och Suomen Tivoli, lite utanför Helsingfors flygplats. Längre norrut ligger Tykkimaki, som säkerligen kommer bli en succé bland de minsta.

Hitta den billigaste hyrbilen Finland Find Billeje her --> Sammenlign priser her