Hyr bilar i Marseille

Det finns mycket att se i Marseille. Foto: Vincent

Om du planerar att utforska området omkring Marseille, är det en bra idé att hyra en bil genom Hyrbilinfo.se.

Området runt Marseille är mycket vackert och det skulle vara synd att stanna inne i staden en hel semester. Med en hyrbil från Hyrbilinfo.se kan du ta dig runt i Provence och uppleva den vackra naturen utan att det för den skull kostar en förmögenhet.

Aix-en-Provence, Istres och Toulon är pärlor i landskapet och ligger alla inom bekvämt köravstånd från Marseille.

Om du känner dig mogen för en något längre resa som ändå inte är riktigt lång så kan du besöka den romerska amfiteatern i Nimes eller shoppa på vackra Montpellier. Allt detta är möjligt och billigt genom att hyra bil från Hyrbilinfo.se, så boka din hyrbil i Marseille nu så att du kan hinna med allt i området runt den sydfranska staden Marseille under din semester.

Innerstaden i Marseille. Källa: Shoshanah

Om du reser till södra Frankrike så kom ihåg att boka en hyrbil i god tid hemifrån i staden Marseille, Frankrikes näst största stad, mätt efter befolkning och den största till ytan.

Hyra bil i Marseille i södra Frankrike

Det finns massor av saker att se och uppleva i Marseille, och det idealiska transportalternativet för turister som vill nå den högsta möjliga nivån av frihet på sin semester är utan tvekan hyrbil i Marseille.

Ett bra tips är att använda filtret i sökmotorn för att hitta just den hyrbil i Marseille som bäst passar dina önskemål. Till exempel kan du ställa in filtret för att hitta bilar från specifika biluthyrningsfirmor, bilar med extrautrustning samt specialerbjudanden med eller utan fri körsträcka inkluderad i priset.

Det är en bra idé att boka hyrbil inför din semester i Marseille, eftersom det då är lättare att ta sig runt i denna storstad. Marseille är den största hamnstaden i medelhavsområdet, och det är nästan hela resan värt att bara ta en promenad längs vattnet i Vieux Port, den gamla hamnen.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Se mer av södra Frankrike med en hyrbil i Marseille

Genom att hyra bil i Marseille i södra Frankrike kommer du att kunna uppleva denna spännande stad i din egen takt. Grundad av grekerna 600 f.Kr. och därmed en av de äldsta städerna i världen. Efter det 2: a Världskriget har området blivit ett av de mest skiftande när det gäller etniska bakgrunder, vilket även stadsbilden tydligt präglas av. Det finns mycket att uppleva med hyrbil i och omkring Marseille; Bland annat de många slotten och andra vackra byggnader som finns i området.

Hitta den billigaste hyrbilen Marseille Find Billeje her --> Sammenlign priser her