Hyr bilar på Korfu

Korfu har mycket att erbjuda. Med en hyrbil kan du ta dig runt och uppleva allt. Foto: Robert Gadomski

Att hyra bil på Korfu är det perfekta sättet att få uppleva så mycket som möjligt av denna vackra ö, som kanske är den grönaste bland de joniska öarna. I sökmotorn på Hyrbilinfo.se kan du jämföra priser från alla biluthyrningsföretag på Korfu och hitta den billigaste hyrbilen.

Upptäck mer av Korfu med en hyrbil

Genom att hyra bil på Korfu kan du besöka det dramatiska landskapet på den västra sidan av ön och de långa, lätt sluttande sandstränder i väster, liksom det bergiga norr, där sjön Korission ligger.

Med en hyrbil är det lätt att köra en sväng till den traditionella fiskebyn Roda på norra Korfu. Du kan också använda din hyrbil för att köra till Achilleion, ett palats i Gastouriregionen, byggt av kejsarinnan Elisabeth av Österrike, där du kan uppleva berättelsen om Achilles.

Det finns även många byar med en märklig arkitektur, såsom byn Macrades, som till stor del är öde och övergiven men som verkligen är värd att besöka. En resa till vattenlandet, Aqualand, är också ett idealiskt ställe om du reser med barn, och med tillgång till en hyrbil har du möjlighet att uppleva så mycket som du bara kan av den vackra naturen och de underbara stränderna på Korfus.

Biluthyrning till bästa pris på Korfu

Det är lätt att hitta billig biluthyrning på Korfu med hjälp av vår sökmotor som jämför priser och lediga bilar som du kan boka redan i förväg hemifrån. På så sätt kan du hämta ut din hyrbil direkt på flygplatsen vilket är enkelt och bekvämt.

Korfu är bara en av de många populära grekiska öarna du kan besöka och den nordligaste av de joniska öarna. Med hyrbil på Korfu kan du enkelt ta dig runt hela ön och slipper använda taxi till de längre resorna.

Att hyra bil på Korfu

Med en hyrbil på Korfu kan du enkelt besöka många av Korfus intressanta små städer som ligger runt omkring på ön. Boka din hyrbil hemifrån och ta med din hyrbil på Korfu till staden Nymphes, en stad full av vattenfall som legenden säger att nymferna badade i, eller åk till Kynopiastes, där du hittar några av öns vackraste och mest intressanta byggnaderna från tiden runt 1800-talet. Här kan du bland annat se en marmorkyrka och naturligtvis öns enda museum, som är fokuserat på olivträdet.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Hyrbilar på Korfu

Med en hyrbil på Korfu kommer du även ha möjlighet att köra till en eller flera av öns många stränder. Korfu har varit ett populärt resmål i många år, inte minst på grund av de fina stränderna som ön har att erbjuda. Den mest barnvänliga är förmodligen stranden Messonghi, som ligger på östra sidan av ön.

Hitta den billigaste hyrbilen Korfu Find Billeje her --> Sammenlign priser her