Grekland

Greklands många pärlor blir tillgängliga med en hyrdbil. Foto: Sailko

Biluthyrning i Grekland erbjuder möjlighet till att utforska det varierade och otroligt natursköna landskapet som finns både på fastlandet och på de grekiska öarna. Med Hyrbilinfo.se hittar du biluthyrning och rätt hyrbil till rätt pris.

Biluthyrning öppnar Grekland

Biluthyrning i Grekland ger dig tillgång till allt och det finns mycket att se och uppleva i landet. Utforska öns sandstränder eller det bergiga fastlandet, besök de historiska sevärdheterna och upptäck landets fantastiska natur eller besök Aten. Grekland erbjuder en otrolig arkitektonisk och kulturell mångfald, från de vitkalkade husen i Kykladerna, till barockhusen på landet och kyrkorna i Korfu.

Biluthyrning på de grekiska öarna

Du kan också ge dig ut på ö-hopp och besöka flera olika grekiska öar dit du kan ta din hyrbil med hjälp av de många färjelinjerna som förbinder de olika öarna. Det bästa sättet att hitta en billig hyrbil i Grekland är genom att använda vårt prisjämförelseverktyg.

Det är bäst om du bokar din hyrbil i förväg hemifrån och med avhämtning på flygplatsen, så att du kan ha glädje av hyrbilen direkt från början av din semester, samt använda hyrbilen för transfer till hotellet.

Tips om körning i Grekland

När man överväger biluthyrning i Grekland, bör man komma ihåg att grekerna tenderar att vara aggressiva förare och att det finns många smala, slingrande och dåligt underhållna vägar. Detta kan göra körupplevelsen lite jobbig och du bör vara beredd på utmaningar.

Hyra bil i Grekland

Utsikt över Santorini, en av Greklands vackraste öar. Källa: Wolfgang Staudt

Om du planerar att åka på semester till Grekland, kom då ihåg att boka din hyrbil online hemifrån. Med en hyrbil kan du ta dig runt och verkligen uppleva detta otroligt intressanta land.

Billig hyrbil i Grekland

Grekland är känt för många saker, men en sak som människor särskilt förknippar med landet är den stora grekiska filosoferna, den grekiska mytologin och den speciella och imponerande byggnadsstilen som man lätt kan få uppleva när man har tillgång till en hyrbil. Om du tillbringar din semester i den grekiska huvudstaden Aten, så kommer de flesta att bege sig ut och se på Akropolis, som är ett slags landmärke för Aten och resten av landet.

Exempel

Mini

Fiat 500

mini fiat 500
Boka från 120,- Per dag
Exempel

Kompakt

Toyota Corolla

kompakt toyota corolla
Boka från 119,- Per dag
Exempel

Mellanstorlek

Nissan Qashqai

mellemstørrelse nissan qashqai
Boka från 210,- Per dag

Biluthyrning i Grekland

Du har även möjlighet att boka din hyrbil i Grekland på de grekiska öarna, eller var du än väljer att tillbringa din semester. Med en hyrbil kan du enkelt ta sig runt till sevärdheterna på de olika öarna eller bara ta en tur längs kusten som är en otroligt vacker attraktion i sig.

Aten bildade inramning till den första upplagan av de olympiska spelen på senare tid, mer exakt 1896, och för sport eller kulturellt intresserade, kommer marmorstadion säkert vara ett spännande besök.

Hitta den billigaste hyrbilen Grekland Find Billeje her --> Sammenlign priser her